Preminuo Siniša Mihajlović

Ostavite komentar


  1. Туга,најбољи фудбалер вечна ти слава у царству небеском

  2. Imao je petoro dece sa Arijanom!
    Tuzno, pretuzno, otisao je tako mlad a imao je sve!

    Sem zdravlja

  3. Velika tuga i gubitak!Miho,hvala za sve radosti,koje si podrio ovoj zemlji,a predstavljao si nas na najbolji nacin svuda u svetu.Vecna slava!

  4. Legende nikad ne umiru neka te čuvaju andjeđeli uvek ćeš ostati u srcu svakog iskrenog čoveka

  5. Kad bi svi bili ljudi kao Sinisa. Kad bi svi bili patrioti kao Sinisa. Gde bi nam kraj bio?
    Vecna Slava i hvala. Veliki cove, veliki patriota i veliki fudbaler!

  6. Велики човек и фудбалер!
    За време бомбардовања Србије 1999. године од стране НАТО Алијансе, у току ваздушне опасности, са својим братом чамцем прелазио реку Дунав, да обиђе своју породицу, јер су били срушени сви Новосадски мостови.
    И тим делом, показао да је храбар и добар човек.
    Почивај у миру Божијем!

  7. Neka ti putevi nebeski budu otvoreni. Večna ti slava, porodici saučešće. Gubitak veliki.

  8. Jako me je potresla vest o smrti Siniše Mihajlovića.A kako vidim i mnoge ljubitelje fudbala i njegove ličnosti. Tužni smo što je takav čovek otišao, ostaje velika praznina…neka mu je večna slava i hvala.

  9. Jedan od najboljih nasih igraca i pokazao si kako treba i sta treba u zivotu!Kakav zivot za respect al ces uvek biti dio nas laka ti zemlja

  10. Posledlji pozdrav od Gordale koja te je puno volela od svog najranijeg detinjstva,i cele porodice Maric iz Gruze.Pocivaj u miru carstva nebeskoga.

  11. Pocivaj u miru veliki, dobri covece, lafe u srcu i na terenu! Bog uzima najbolje, uvek je tako bilo! Iskreno saucesce porodici!

  12. Citam komentare sa hrvatskih portala! Da li je moguce objavljivati toliku salvu mrznje i gadosti! Da li je ustastvo jos jednom pokazalo svoje lice, da besramno likuju nad smrcu velikog coveka i sportiste, roditelja, supruga, sina, brata, prijatelja…. I to samo zato sto je bio srbin! Strasno!!!

  13. Miha, prerano si otisao. Bas prerano, voleo sam te kao da si moj Partizanovac. Tuga, ne mogu da opisem koliko me je pogodila vest da te vise nema. Da si otisao. Cuvaj se gde god bio.

  14. Od kada se srbsko Borovo selo zove „hrvatsko“ tamo I danas zive Srbi. Hvala Sinisi I vecna mu slava.

Ostavite komentar


Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.