Spajić reagovao na Vučićevu kritiku, pa se pokajao: "Ako sam ja problem, problema nema" 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je u petak dešavanja na utakmici fudbalske Lige šampiona između Intera i Crvene zvezde.

Prvak Italije je savladao crveno-bele sa 4:0, a Vučiću je zasmetala jedna izjava fudbalera Crvene zvezde posle meča.

– Sramota me je i kada Zvezdini igrači izgube 4:0, a kažu da nisu fascinirani onima koji su ih pobedili – naglasio je Vučić aludirajući na izjavu defanzivca Uroša Spajića.

Kapiten Crvene zvezde reagovao je zatim tokom dana na Instagramu posle Vučićeve kritike, ali je objavu brzo izbrisao.

– Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osećam potrebu zbog navijača svog kluba i izjave nakon meča sa Interom koju sam dao.

Niti jednog trenutka nisam hteo da umanjim pobedu Intera ni omalovažim (o čemu valjda ne treba ni govoriti, veličini kluba, itd) samo sam želeo da potvrdim ono što su svi videli da smo maltene sami sebi davali golove!

Konkretno 3. gol je apsolutna moja krivica i odgovonost, nikada nisam bežao od odgovornosti tako nemam razloga ni sada… Jednom od najstarijih i najiskusnijih igrača to ne sme da se dogodi i verovatno ne bi još 99 puta, ali eto dogodilo se i nikome nije bilo teže u tom trenutku nego meni.

U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem… Ako sam ja problem, problema nema! Zvezda je iznad svega! – napisao je Spajić na Instagramu, ali je ovu objavu zatim povukao.

Spajić reagovao na Vučićevu kritiku, pa se pokajao: "Ako sam ja problem, problema nema" 2
Foto: Instagram Printscreen/uros_spajic

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari