Uroš Sremčević u Crvenoj zvezdi 1Foto: Photo by Dusan Milenkovic/Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda predstavio je danas svog novog napadača, Uroša Sremčevića, koji je sa crveno-belima potpisao trogodišnji ugovor.

„Utisci su zaista prelepi, jer sam od malena sanjao da obučem Zvezdin dres i sada mi se to ostvarilo. Daću sve od sebe da se predstavim u što boljem svetlu. Zaista sam imao veliku želju da dođem i dogovor sa čelnicima Zvezde je bio brz, što se mene tiče“, rekao je Sremčević.

„Upoznao sam sve saigrače na Kipru već, kao i trenera Milojevića sa kojim sam razgovarao i znam šta se traži od mene. Što se tiče broja 31, nosio sam ga kada sam počeo da igram seniorski fudbal u dresu Mladosti, pa otud taj izbor i u Zvezdi“, dodao je on.

Uroš Sremčević je rođen 2006. godine i u Zvezdu je stigao iz lučanske Mladosti.

„Igrao je dobro i skrenuo pažnju na sebe, a prvi cilj naše transfer politike je dovođenje mladih igrača iz prvenstva i uvek je zadovoljstvo kada se takav fudbaler pojavi i završi kod nas“, rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

„Očekujemo mnogo od Uroša i nadam se da će se brzo adaptirati na sve obaveze koje ga čekaju u Zvezdi, te da će ostvariti naše i svoje želje“, dodao je on.

Mrkela je naveo i da klub u ovom prelaznom roku traži igrača na poziciji levog beka. „Nadam se da ćemo to uskoro rešiti“, rekao Mrkela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari