Upravni odbor Teniskog saveza Srbije od juče je „bogatiji“ za jednog člana – potpredsednicu Delta holdinga Milku Forcan.
– Zadovoljstvo mi je što sam postala deo uspešnog tima TSS. Sada svi treba da damo doprinos, pre svega marketinški i organizaciono. Naši teniseri su trenutno mnogo bolje diplomate od političara i sada kada je malo pozitivnih stvari koji se u našoj zemlji dešavaju oni najbolje reprezentuju Srbiju.

Upravni odbor Teniskog saveza Srbije od juče je „bogatiji“ za jednog člana – potpredsednicu Delta holdinga Milku Forcan.
– Zadovoljstvo mi je što sam postala deo uspešnog tima TSS. Sada svi treba da damo doprinos, pre svega marketinški i organizaciono. Naši teniseri su trenutno mnogo bolje diplomate od političara i sada kada je malo pozitivnih stvari koji se u našoj zemlji dešavaju oni najbolje reprezentuju Srbiju. Najbolji primer za to je Novak Đoković koji stvara politički imidž Srbiji na kom god da se turniru pojavi. To je pravac u kom bi trebalo svi da nastavimo – rekla je Milka Forcan na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
U osvit tri četvrtfinalna meča koja su juče igrali Ana Ivanović, Jelena Janković i Novak Đoković članovi UO TSS su složni u tome da konačno treba „nivelirati razliku između nacionalne teniske organizacije i vrhunskih rezultata koji poslednjih godina teniseri Srbije postižu“. Osim Milke Forcan, koja je jednoglasno izabrana za potpredsednicu i predsednika Slobodana živojinovića u UO TSS su i advokat Goran Draganić, direktor TSS DUŠAN Orlandić i Vladimir Čupić iz Hypo Alpe adria banke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari