Utakmica sa Trepčom sutra u Staroj Pazovi

Ostavite komentar


  1. Šta je bilo, delije?
    Vučić vam podigao prelaze na nekakavoj granici od čvrstog materijala potpisom u Briselu,
    pa vas ratni zločinci Tači i Haradinaj, Kurti, oterali nazad?
    Gde vam je sad tenk, junaci?
    Sve junak do junaka.

    1. Da vas obaverbije.
      PS. Da vas obavestim.
      Po svim važečim medjunarodnim dokumentima, po R1244UN,
      Kosovo i Metohija je u sastavu Srbije.
      Ne povlači se!

      1. Marija ta rezolucija je bila obevazajuča za SRJ ta tvorevina ne ekzistira više.Znači zakači mačku u rep tu rezoluciju.

    2. Marija, da li su navijači, a i igrači FK Crvena Zvezda trebali na silu da pokušaju da uđu na KiM? Onomad su i KK Partizan i njihovim navijačima zabranili ulazak na KiM, da li su i oni trebali na silu da pokušaju ulazak na KiM? Nije prvorođeni podigao granice od čvrstog materijala samo delijama i grobarima, vec je to uradio čitavom srpskom narodu.

        1. Nema tu „tačka“ nego zapeta, a potom tekst: na čelu samnom (marijom). E, onda može tačka. Nema tu, bre, trte mrte.

      1. I da,
        ako neko treba da udje na KiM to su Delije i Grobari.
        Zapamtite, KiM je po svim važećim medjunarodnim dokumentima – SRBIJA.
        Ne kršite ništa.

    1. Zar FK Partizan, KK Partizan, kao i KK C.Zvezda nisu takođe odbori vladajuce partije? Zar FSS, KSS, OSS takođe nisu? Ko je postavio Vučelica, Vazuru, Vuletica, Mijailovica, Čovica, Terzica, Danilovica, Gajica? Ko je postavio na čelo VSS nekadašnjeg vaterpolistu, ime sam mu zaboravio? Ko je postavio Kokezu na čelo FSS? Sve ih je postavio i ustoličio prvorođeni i gle čuda, svi su kadrovi SNS-a osim Vučelica, koji je kadar SPS-a! Satisfakcija onih koji navijaju za Partizan je prvorođeni, jer eto, ON navija i gura Zvezdu, a nema veze što je pod kontrolu, preko svojih SNS kadrova stavio Partizan i sve sportske saveze?! Meni se kao navijaču C.Zvezde gadi što je i prvorođeni navijač istog kluba!

      1. Fk Partizan i SNS u jednoj rečenici, ne ide nikako… Ako postoji nešto što vam vođu nervira, to je upravo FK Partizan…

  2. Da li se neko seca zabrane ulaska kosovske reprezantacije na evropsko prvenstvo u Srbiji???

  3. Setite se čuvenog oslikanoig voza do Raške i nazad, setite se KK Partizana do Jarinja i nazad. danas FK C. Zvezda do Jarinja i nazad. sedtite se , setite se… Da li stvarno mjislite da se nije znalo da se uvedena granica prema Kosovu i Metohiji 2013 godine ne može proći??? Znalo se, ali je potrebna predstava za narod i rast rejtinga.

  4. Ovo je bio smešan pokušaj naše provokacije,baš kao i onaj oslikani voz,o kome AV nije ništa znao!?

  5. Izvesni Marko Protic dopisnik BBC-ja iz Beograda je okarakterisao pokusaj Crvene Zvezde da udje na Kosovo kao propagandni potez, jer je ignorisala glasine iz Pristine da im nece dozvoliti ulaz.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.