(VIDEO) Đoković i Simanić junaci dočeka ispred Gradske skupštine

Ostavite komentar


  1. Bravo Beograde! Ništa manje nisam ni očekivao, nego da ćemo ih pozdraviti onako kako su zaslužili.

  2. Naši srebrni košarkaši su zaslužili doček ispred skupštine kao što smo ih dočekivali mnogo puta pre.

  3. Naši košarkaši sad imaju puno pravo da slave jer uspeli su da dođu i dovedu Srbiju na vrh sveta

  4. Zahvaljujući našim košarkašima Srbija je prepoznata kao zemlja šampiona i na tome smo im do neba zahvalni.

  5. Naši košarkaši naše reprezentacije vratili su se u Beograd sa osvojenom srebrnom medaljom na svetskom prvenstvu.

  6. Izadjimo i dočekamo naše momke jer oni su to zaslužili. Borili su se do zadnjeg daha i pokazali su celom svetu ko su oni… zlatni momci košarke.

  7. Naši srebrni košarkaši su zaslužili veličanstven doček toliko su se borili za pobedu i uspeli Bravo moci i hvala vam.

  8. Nisam u prilici da budem u Beogradu, ali moje srce je sa svim tim divnim narodom koji će dočekati naše košarkaške šampione.

  9. Hvala još jednom našim košarkašima koji su nas obradovali srebrnom medaljom na svetskom prvenstvu narod Srbije je ponosan na vas.

  10. Naši košarkaši i ostali sportisti uvek nama narodu Srbije daju primer kako se treba boriti hrabro mudro i svim srcem za svoju državu.

  11. Nadamo se mi narod srbije da će se naši košarkaši isto tako hrabro boriti o na olimpijskim igrama i da će nam i sa olimpijade doneti neku od medalja.

  12. Pored tako velikog uspeha nasi kosarkasi zasluzuju ovakav docek.Mi smo ponosni na njih.Srbija je srecna zemlja jer gaji mnogo dobre sportiste.

  13. Ovo je predivno. Bilo bi dobro da se sa balkona bace pileci parizeri narodu, to bi upotpunilo spektakl.

  14. Dragi komentatori, i još draži „moderatori“ u Danasu, ko piše ovakve nedotupavne rečenice, potpuno identične. Eto, ja se ne identifikujem sa našim košarkašima, jer se tim poslom ne bavim, ali njihov uspeh nije razlog da im Vučić deli i šakom i kapom neke ogromne pare. Ivo Andrić je polovinu svoje Nobelove nagrade poklonio za razvoj bibliotekarstva, a drug Tito ga je primio u kurtoaznu posetu, na oko pola sata. Malo kulture i skromnosti nije naodmet!

  15. Ali isprani mozgovi sa zastavom nema predaje i klinci sa tri prsta od malena zadojeni mrznjom i nacionalizmom.

  16. Hipnotises narod sportom i rijalitima, 24 sata dnevno- i onda mu tako zblanutom lakse praznis dzepove.

  17. Naši heroji. Dostojanstven, hrabri, vredni, pošteni su ponos nacije.
    Ova euforija, radost i sreća podiže energiju svih prisutnih i gledalaca preko medija.

  18. Nista bez nacionalistickih pesama i nacionalistickog trovanja. Uzas. Poslati ih sve kolektivno na KiM a ne da se sepure po Monaku itd i izigravaju nesto.

  19. Zaista je divno biti najbolji.Sve su zasluzili.Bravo!Bila bih jos srecnija kada bi ovi mladi ljudi a i mi sa njima svaki dan slavili svoje licne pobede.Da osvojimo cist vazduh,vodu,zemlju,pravo na dostojansven zivot u svakom segmentu.Tu snagu treba naci u sebi.Da imaju buducnost dostojnu 21 veka a ne zatrovanu i robovsku.

  20. Hvala dragome Bogu da i vi nešto lepo napišete na vašem portalu, a da je vezano za Srbiju. Da se prekrsti čovek od čuda.

  21. Veroljube,to nije Srbija.To su timovi sportista.Ne uzimaj tudje,pojedinacne uspehe za drzavne.Drzavni uspeh meri po broju iseljenih ili useljenih.Sportistima svaka cast.Ja tu nista nisam doprinela a ni oni mom boljem zivotu.Gledaj svoje uspehe od sopstvenog rada i rezultata.

  22. Sve sto Politicari kvare 30 godina,to sportisti isto tako peglaju konstantno,tuzan sam i srecan,sta ovaj narod sve prolazi i kao takav opet opstaje,smeje se,trudi se,raduje,neverovatna nacija,nije sto sam Srbin,ali brate stvarno smo jedinstven narod,bili kroz vekove a evo nas i danas..Ne smemo to da izgubimo,moramo da osvetlamo obraz nasim precima,mi smo ti koji to moraju da urade,mi smo ta generacija..

  23. Nljuje mi se od ovolikog preterivanja!Posle ce srecno stado na jeftini parizer,a Djokovic bogatiji za 3 miliona dolara,sumu koju jedan profesor univerziteta zaradi za 300 godina rada,u Srbiji,u Americi za 50 godina!!!Raduj se nebeski narode,bice jeftinog testa sa krompirom,posto vam je vodja iz korpe izbacio meso,jaja,voce,salate…

  24. Tipicno svi narodi su takvi, samo sto se ostali bore i za svoja prava a ovaj ce sutra dobiti jeftini parizer i cutace.

  25. Ako je cilj izvestaja navesti taksativno sta se sve zbilo, zasto je onda tako tesko prevaliti preko pera da su svi prisutni i svi navedeni najglasnije i sa nesumnjivo najvecim odusevljenjem pevali „Veseli se srpski rode“, u kojoj se pominju Nemanjici, Petrovici, Obilici? Znam da postoje citaoci kojima to ne svidja, ali, zar je novinarstvo svedeno na pisanje samo onoga sto ce se svima svideti?

  26. Bravo Orlovi naši zlatni, bravo Nole naš GOAT-24. Svaka čast, veliki uspeh za Srbiju. Ponosan sam što sam njen građanin…

  27. Шта каже „круг двојке“ на избор песме за крај ?! Нема више песме о рок ен’ ролу и Југославији. Како се подноси та чињеница?

  28. @Acika i Mire nije samo krug dvojke, ima vise ljudi, mada su u manjini koji misle glavom i ne prihvataju socijalno prihvatljiva misljenja koja vi nacionalisti gurate i trujete omladinu od koje 70% njih hoce da ode na zapad, kao sto su to uradili i kosarkasi i Nole i predsednikova cerka, a sve velike Srbende. Nacionalizam je bolest, kojom upravljaju narodima koji nemaju kapacitet da shate da im se time skrece paznja sa raspadanja drzave, a autori tih pesama su deo te masinerije, cak i po tudjim drzavama rovare. Samo vi jedite parizer i uzivajte.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.