Vakcina ipak obavezna za Rolan Garos

Skupština Francuske promenila zakon, pa PCR test više nije dovoljan za ulazak u javne objekte

Ostavite komentar


  1. Nasli su nacin.Demokratija mora pobediti.Bilo ovako ili onako.Izgubili su 15 godina ali masina globalizma melje.Mi smo probali,Novak je probao,bojim se da ce i Rusija ovako proci.Jaksic je u pravu,kad neprijatelja ne mozes pobediti,ti mu se pridruzi.Samo nesmes da budes pobenik,to je rezervisano,inace nije demokratski,ako si pobednik,zgazice te.

  2. Da sam na Novakovom mestu „vakcinisao“bi se ovde u Srbiji. Dalje ne bi bilo problema

  3. je objavilo tekst o anomalijama Novakovog pcr testa od 16.12. Da li se i kod vas neko od novinara bavi tim pitanjem?

  4. SRAM vas bilo da predlazete da se “vakcinise” ili da se vakcinise destilovanom. On treba da je primer za mlade sportiste i da odluci da li hoce u ovim ludim vremenima da nastavi da igra i da se vakcinise.

  5. Bojim se da je isuviše tvrdoglav i principijelan ida je samim tim ovo kraj jedne predivne, velike karijere. Volela bih da grešim jer sam veliki noletov navijać. Hajde Nole, volimk te.

  6. Ako se Novak vakcinise, nakon ovog laznog PCR testa, da li ce mu vise iko verovati?

  7. Ne vidim cemu vodi ova sila i prisila? Zbog cega na silu i po svaku cenu se ogranicavaju ljudske slobode zarad vakcine i vakcinacije? Da li je stvarno toliko mocna ta farmaceucka mafija da upravlja celim svetom? A dokazano je da vakcine ne stite i zasto se onda na njima insistira toliko?

  8. Znaci ulazimo u fazu „Za vakcinu spremni“!? I da, zvezde, bogati i mocni su oduvek bili izuzeti od raznih pravila…Ovaj Francuz mantra neku populisticku, da ne kazem koju drugu floskulu…Svet je definitivno vredan prezira, a ova prica o koroni je probudila najgore osobine u ljudima! Zalosno…

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.