Van Bronkhorst: Spremni smo za Zvezdu 1EPA-EFE/SERGEY DOLZHENKO

Trener Glazgov Randžersa i pored tri gola prednosti iz prvog meča ne misli da je srpski tim već eliminisan iz Lige Evrope.

„Očekuje nas težak posao u gostima, ali idemo u Beograd u potrazi za dobrim rezultatom. Ne razmišljamo o prednosti od tri gola. Moramo da tamo igramo od prvog minuta i da obezbedimo povoljan rezultat. Ukoliko to uspemo plasiraćemo se u narednu rundu. Biće teško, ali bićemo spremni za Crvenu zvezdu od prvog sudijskog zvižduka“, kazao je strateg škotskog velikana pred meč ovog četvrtka.

Rendžers je između dva duela sa crveno-belima savladao Dandi (3:0), a Đovani van Bronkhorst je priznao da bi bio zadovoljan istim raspletom i u Beogradu.

„Oduševljen sam onim što su igrači pružili. Četvrtak je bio nedavno i nismo imali mnogo vremena za oporavak. Nedostajalo nam je nekoliko igrača koji nisu bili spremni, ipak pokazali smo širinu koju imamo i zadovoljan sam kako rezultatom tako i našim pristupom, prokomentarisao je Holanđanin koji je u sadašnjem klubu proveo deo igračke karijere.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari