Vazura kontrira Terziću 1photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Na izjavu svog kolege iz Crvene zvezde „Moramo da budemo šampioni“, generalni direktor Partizana uzvraća sa „Sve je u našim rukama“.

– Završili smo polusezonu na plus pet u prvenstvu, prezimili smo u Evropi, igramo Kup, tako da smo ostvarili sve ciljeve koje smo postavili za ovu godinu. Favoriti smo za titulu, na prvom smo mestu, sve je u našim rukama“, rekao je Miloš Vazura novinarima na današnjem Parizanovom novogodišnjem koktelu.

Visoki funkcioner crno-belih malo se ljutnuo na konstataciju da je osvajanje nezvanične jesenje titule podiglo optimizam u Humskoj 1 na nivo na kom odavno nije bio.

„Mislim da je to normalno ako ste prvi na tabeli sa pet plus bodova, mislim da treba da se kaže da je sve u našim rukama. Svako ko kaže drugačije ili nema dobre namere ili favorizuje neki drugi klub. Sedam godina je prošlo kako nismo bili jesenji prvaci, videli ste kolika je bila radost navijača na poslednjoj utakmici….

… I ne treba da se skrivamo iza uspeha, sve čestitke treneru Stanojeviću i stručnom štabu, njihov rad je neverovatan, vidi se njegova ruka na terenu. Jako smo zadovoljni svi, ekipa je zadovoljna. Uspeli smo da igračima sva primanja budu redovna. I sve to se vidi na terenu. Sve zahvaljujući treneru, koji je svom poslu posvećen 300 odsto“.

Ekipa i stručni štab su na odmoru, a navijače zanima kako će izgledati zimski prelazni rok u Partizanu, odnosno da li će klupski potezi na tržištu igrača ugroziti njegove ambicije u nastavku sezone.

„Neće biti mnogo promena, sve zavisno od toga ko će otići. Pominju se neki igrači u medijima, ali sve su to neistine, većina pomenutih nisu ni bili opcija za Partizan. Imamo ponude za igrače, pregovaramo… Partizan je i u najtežim uslovima dokazao da uspevamo da prodamo igrače. Međutim, pošto se borimo za titulu neće biti velikih promena. Neke ponude ćemo odbiti da bi kostur tima ostao na okupu“, tvrdi Vazura.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari