Vesić: Podrška organizaciji atletskog prvenstva

Ostavite komentar


  1. Super za to atletsko prvenstvo jer tada mozete da zatvorite saobracaj u citavom Beogradu osim za atleticare i politicare.

  2. Kao i uvek preteruje se u najvavi, spektakl, kao nikad do sada , a tako je bilo i kada smo organizovali evropska i svetska prvenstva u karateu, rvanju, tekvondu, vaterpolu, kajaku… Svega nekoliko stotina gledalaca i niko ne pita poreske obveznike koliko kosta sve to. Sad se pominju 2 mil dolara od grada, a koliko ce iz budzeta biti niko ne zna, jer na kraju sve to narod pozlati uz obavezno hvaljenje gostiju takmicara i funkcionera kako se dosad nigde nisu proveli kao kod nas. A mi cemo nase medalje nagraditi sa jos desetinama hilj evra i penzijama od 40.godine kao niko drugi u svetu. Neka bude promocija.

  3. vise od 200 zemalja koja glupost pa ni un nacije nemaju 200 clanova. samo ce u srbiju doci atleticari iz 200 zemalja. idiotluk kao i vecina izjava.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.