Vesti iz Minhena rastužile Svetislava Pešića: Vladimir Lučić završio sezonu 1foto: Srđan Stevanović /Starsport

Veliki peh zadesio je kapitena minhenskog Bajerna i reprezentativca Srbije.

Moraće u Bajernu da se pomire sa tim da će do kraja sezone igrati bez svog kapitena. Naime, kako su saopštili iz kluba, Vladimira Lučića očekuje hirurška intervencija zbog problema sa šakom leve ruke.

Naime, pre tri nedelje, reprezentativac Srbije i jedan od omiljenih igrača selektora Svetislava Pešića, doživeo je na utakmici protiv Bamberga povredu leve šake i od tada trpi bolove zbog kojih je bio van ekipe.

Iako se mislilo da nije u pitanju povreda koja zahteva hirurški zahvat i dužu pauzu, nakon konsultacija sa specijalistima, u Bajernu su morali da se pomire sa tim da će do kraja takmičarske godine igrati bez kapitena ekipe.

Jasno je i da je selektor Pešić zabrinut, pogotovo jer je u samo par dana doživeo da mu se teže povrede dvojica reprezentativnih kandidata za Svetsko prvenstvo.

Aleksa Avramović je na trećoj utakmici plej-ofa sa Real Madridom povredio zglob leve ruke, a negde u isto vreme Lučić je saznao da mora na dužu pauzu.

Kapiten Bajerna je već tokom sezone imao dužu pauzu zbog povrede laktaleve ruke.

Bajern će do kraja sezone biti i bez Otela Hantera. Iskusni centar poslednji put je igrao još početkom marta, a od tada ponovo ima problem sa diskus hernijom. Od ranije Andrea Trinkijeri ne može da računa ni na Zeka Ogusta kome je stradala Ahilova tetiva u nacionalnom Kupu sredinom februara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari