Vezista Zvezde najavio prvi duel crveno-belih u Ligi šampiona: Fudbal je magičan, svašta može da se desi 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Vezni fudbaler Crvene zvezde Marko Stamenić rekao je da veruje da crveno-beli mogu da ostvare dobar rezultat u sutrašnjem (21.00) meču 1. kola Lige šampiona protiv Mančester sitija.

Na poslednjem obraćanju medijima pred duel sa aktuelnim šampionom Evrope, Stamenić je najpre govorio o rezultatima crveno-belih od početka sezone.

– Definitivno, fudbal je takav, imamo padova i uspona. Mislim da smo posle svega naučili neke lekcije, dobro smo pogledali sebe u prethodnom periodu i očekujem da ćemo sutra ostvariti dobar rezultat – rekao je Stamenić.

On je potom govorio o prvom protivniku u ovosezonskoj Ligi šampiona.

– Dokazali su da imaju najbolji tim na svetu prethodne godine. Mi ćemo pokušati da pronađemo način na koji možemo da napadamo i da igramo sa najboljima. Ako budemo igrali zajedno i onako kako smo trenirali u prethodna tri meseca, verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat – izjavio je vezista crveno-belih.

Novozelanđanin smatra da je Zvezda spremna za podvig u Ligi šampiona.

– Fudbal je magičan i svašta može da se desi u ovim mečevima. Nećemo se zadovoljiti nerešenim rezultatom i verujem da smo sposobni da priredimo nekoliko iznenađenja.

Stamenić je je u prethodnoj sezoni igrao protiv Mančester sitija, ali u dresu Kopenhagena.

– Imali smo razgovore o tom meču, najvažnija stvar je da budemo mentalno spremni za ove utakmice. Crvena zvezda je, takođe, veliki klub i sposobni smo da ostvarimo velike stvari – zaključio je fudbaler crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari