(VIDEO) Hvang i Barak u susret Lajpcigu: Dobro smo razumeli poruku navijača 1Foto: Starsport

U četvrtom kolu fudbalske Lige šampiona Crvena zvezda u utorak u 21 čas dočekuje nemačkog bundesligaša Lajpcig.

Crveno-beli su pobedom na svom terenu protiv surduličkog Radnika (3:1) u minulom kolu državnog prvenstva previli svežu ranu od remija s TSC-om na Marakani (1:1), koji je bio inicijalna kapisla za navijački gnev severne tribine i za njen susret oči u oči s trenerom Barakom Baharom i igračima u svlačionici zbog dva proćerdana boda.

„Razumeli smo kako treba da predstavljamo Zvezdu i na terenu u van njega. Verujem da ćemo to pokazati već protiv Lajpciga“, uverava Korejac Hvang, najskuplje pojačanje na Marakani ikada, jedan od onih u koje su nezadovoljni navijači najviše razočarani, da je shvatio kako funkcionišu stvari u našem najtrofejnijem klubu.

„U Lajpcigu smo pokazali snagu i karakter. Zato sam siguran da pred našom publikom možemo mnogo više protiv njih“, dodao je Hvang.

Bahar je na pres-konferenciji u susret sledećoj utakmici u Ligi šampiona rekao da i on sasvim razume poruku iz postfestuma Zvezdinog neuspeha.

„Nikada ne igram na remi. Uvek idem na pobedu. To je i moj DNK i DNK Crvene zvezde. Drugačije je kad se igra na Marakani. Moramo da delujemo timski. Lajpcig se teže snalazi kad je protivnik fokusiran na defanzivu. Pokazali smo da možemo da se nosimo s Lajpcigom. Kvalitetna su ekipa, ali verujem u svoj tim“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari