(VIDEO) Kaboklo: Gledao sam snimak, nisam baš tako dobro igrao u Minhenu 1Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Brazilski centar Bruno Kaboklo imao je zapažen debi u košarkaškoj Evroligi u minulom kolu, ali to nije pomoglo Partizanu da pobedi Bajern u Minhenu.

Nekadašnji NBA igrač je s 19 poena bio najefikasniji među crno-belima. Nagovestio je da će predstavljati značajno pojačanje za tim Željka Obradovića.

„Odigrao sam dobro prvu utakmicu, sve više razumem trenera i sistem igre. Uspeo sam da odigram 20 minuta protiv Bajerna, to mi je mnogo značilo”, započeo je Bruno Kaboklo izjavu za Sport klub.

Nema mnogo vremena za odmor. Već večeras (20.45 časova), u devetom kolu Evrolige, protivnik u „Štark areni“ je berlinska Alba.

“Ne volim da se žalim previše, ali nismo baš imali vremena za odmor i pripremu meča. Ja ću biti spreman, daću sve od sebe da tim pobedi i boriću se kada god sam na terenu”, kaže Brazilac.

Kakva se uloga očekije od Kabokla?

“Dobro sam odigrao protiv Bajerna, napravio sam malo grešaka. Gledali smo snimak posle utakmice, nisam baš bio toliko dobar koliko sam mislio, ali nadam se da ću biti bolji na narednim utakmicama. Ono na šta treba da obratimo posebnu pažnju je skok protivnika, hvataju nam mnogo ofanzivnih skokova. Moramo da pravimo jače blokove i otvaramo prostor šuterima, pa će onda sve biti lakše“.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari