(VIDEO) Najskuplje Zvezdino pojačanje: Najbolji prijatelj mi je Kim, koji je prešao u Bajern 1Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Da li je najbolje Zvezdino pojačanje, to ostaje da se vidi, a najskuplje ikada svakako jeste.

Višestruki uzastopni fudbalski prvak Srbije je predstavio Hvan In Boma, reprezentativca Južne Koreje, za koga će Olimpijakosu platiti pet miliona evra.

Hvan je oduševljen što je došao u redove nekadašnjeg evropskog prvaka i što će biti u prilici da igra pred vatrenim navijačima i u Ligi šampiona. Svestan je da se od njega očekuje da kao „desetka“ poveže zadnju liniju s napadom.

(VIDEO) Najskuplje Zvezdino pojačanje: Najbolji prijatelj mi je Kim, koji je prešao u Bajern 2
Foto: Dusan Milenkovic/Starsport

Kaže da mu je na planove crveno-belih ukazao tehniko Marko Marin, koji je pre pet godina takođe došao na Marakanu iz Pireja.

Hvan je jedan u nizu predstavnika korejskog fudbala u Evropi, a među njima prednjači Totenhemov as Son.

“Mnogo igrača je bilo i trenutno je u Evropi. Ovde ljudi najviše znaju o Sonu, moj najbolji prijatelj Kim je potpisao za jedan od najvećih klubova na svetu Bajern. Naša selekcija će biti sve bolja. Volimo da predstavljamo našu zemlju. Radujemo se kada pobeđujemo i kada imamo uspeha”.

In Bom je bio jedan od ljubimaca bivšeg selektora Južne Koreje Paola Benta, koji je tu reprezentaciju predvodio na Mundijalu u Kataru prošle godine.. Upravo je Hvan zbog toga dobio nadimak Prestolonaslednik.

“Mnogo sam napredovao zahvaljujući Mundijalu, to je takmičenje koja mogu da uporedim sa Ligom šampiona. Imao sam odličan odnos sa trenerom Bentom. Igrao sam svaku utakmicu kod njega, čak je bilo i kritika jer. On mi veruje, stalno se čujemo, kao otac mi je”.

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari