(VIDEO) Nakon incidenta sa flašom, Novak Đoković na treningu sa kacigom

Ostavite komentar


  1. Treba da nosi pancir, da je Moniks Seles to imala ne bi je izboo onaj nemac manijak. Posle toga je prestala da igrà, to je valjda slucaj i sa Novakom. Zapad ne moze da gleda kako jedan srbin vlada svetom.

  2. Ljudi!Engleska zgadija nam kroji kapu sta i kako ce da zivimo preko 80 godina.Prvi,naivni Karadjodjevic a posle ono zlo ,Tito nam skuvao poparu
    .Tajne sluzbe rade svoj posao i nista nije slucajno.

  3. Dragi moji ‘Danasovci’ ime tenisera kojeg pominjuete na francuskom se piše Corentin Moutet a to se na naš jezik transkribuje kao Koranten Mute a nikako ‘Korentan’. Sva lokalna štampa pravi istu grešku. Pozovite Francuski kulturni centar i proverite.

  4. @Deda Pera Ajde deda, ne jedi orahe, molim te. Zabole zapad ona stvar za nas. Mnogo sebi dajemo na znacaju. 0% zapadnjaka ne zna gde se Srbija nalazi, jer ih realno zabole za to.

  5. @Maki Ne kroji nama niko nista, dovoljno smo mi glupi da sami sebi i skrojimo i sasijemo. To sto je vecini vas lakse da za glupost na nivou celog naroda optuzite drugog (valjda tako manje bli spoznaja da si nesposoban i nedostojan) je vec neka vrsta patologiije. Gubili smo hiljadu ratova i zamisli, ni jedan nismo izgubili zato sto nas je neko potukao, nego nas je „vecito neko namestao i neko izdao“, jeste, kako da ne. Samo vi i dalje birajte raspale radikale kojih ne mozemo da se otresemo citav vek skoro i sve ce biti u redu. Posto svaki prosecan Srbin razmislja njihovim megalomanskim na jedno strani, a na drugoj nesposobnim mozgom. Kako li to jedino nama u svetu sve neko drugi kroji sudbinu? Po cemu smo mi toliko posebni? Po pameti svakako nismo?

  6. Trebao je u invalidskim kolicima da dođe, kao pokojni Stephen Hawking.

  7. Nole, hitno na VMA! Stisni zube. Ne daj se, dobices invalidsku i nacionalnu penziju! Izdrzi, ostavi sve tom mrskom Zapadu( lovu, kuce, papire, sponzorske ugovore) – vrati se nama Srbima i veri nasoj, dragi nas Nole!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.