Vidić za NIN: Piksi i stručni štab koštali Srbiju 16 miliona evra za dve godine

Ostavite komentar


  1. Treba reci,istine radi,da fss,o kome mislim iskljucivo sve najgore,dosta novca dobija od fife i uefe kada se reprezentacija kvalifikuje na Sp ili Ep,pa otud izvori prihoda za eventualno selektora. Novac jeste pozamasan,ali Vidic dobro zna koje su cene selektora,a pritom je ovo cena celog strucnog staba. Doduse u njemu sede Djorovic i do skora Drulovic:))

  2. Bravo Nemanja!Siromašna Srbija daje 8.miliona eura.Za šta i za koga? Za Piksi ja koji se busa u prsa u pravi se veliki patriota.Lažov i poltron.Zbog tvog poštenja si sam otkazao kandidaturu za predsednika FSS bravo.Čekaćemo te!

  3. Koja je to satnica ????Pa zato nije trebao gosp Vidić nego penzić djaja snjim mogu svašta on je figurica koji ćuti ….

  4. Papir trpi svašta. Najveći deo para je završio „preko Male Krsne“ u drugim džepovima. Maštoviti čitaoci neka sami odgonetnu čijim..

  5. Ovo je još jedan dokaz koji je osnovni motiv Stojkovića da „vodi“ reprezentaciju. Koje su rezultate postigli, nula? Sve ovo je za ozbiljan krivični postupak.

  6. Sve ovo zna dosta ljudi.Mogao je izostati u ovom periodu sa svojim izjavama.Ovako mi deluje,da je naivno iskorišten,od sličnih ovim sadašnjim na svoju štetu a njima za „šićar“…

  7. Vidicu ,Legendo Molim Te ucini Sve da se ta cela Vrhuska vec jednom slomi i skloni Imas Ogromnu Podrsku od Mnogih poput Tebe!?Ziveo !? Napred Ti To Mozes?!

  8. Ništa ne brini Nemanja, kada ode „mister“ do tada će drugu trenersku školu završiti najpametniji od svih i s pravom zauzeti selektorsko mesto, jer ovakav narod i zemlja zaslužuju upravo to.

  9. Nisu zaslužili ni 1000 evra da im se da. Ovo je sramota i slika i prilika današnje Srbije.

  10. Da se razumemo. Ja sam za promene u fudbalu. I podržavam Vidića od početka njegove kandidature,i da se izbaci mafija iz fudbala. Ali što se tiče ove izjave mogu da dodam da su te pare otišle u ,,allal“. Tj.nisu bačene pare. Otišli smo i na svetsko i evropsko prvenstvo. Unazad 20 godina nismo bili tamo a potrošeni su milioni. Piksi je slab trener i taktičar ali je taličan i kao fudbaler i kao trener. Verovatno i dobar motivator. Treba da skloni obraz sa strane i dovede pomoćnike koji će mu zategnuti šuplju odbranu,i da ima taktičara u timu,jer ne igraju sve ekipe isto. Ne mora u timu da bude igrač da bi imao samo veći broj odigranih utakmica,nego igrač koji će u tom momentu biti pravi da odgovori na zahteve taktike. Vidiću samo napred nastavi borbu,ali za ovakve stvari pored te izjave koliko se troši našeg novca može da se doda i da su se ovog puta isplatile.

  11. To je samo jedan segment korupcije u našem društvu. Najveći je sa zemljištem i dozvolama za zidanje

  12. G-din. Vidicu, zvanicno papiroloski vi ste u pravu, sa druge strane imam utisak na bazi predpostavke o kretanju novca u Srbiji poslednjih decenija da zvanicno tokovi su vidljivi na prvi pogled na drugi ima mnogo kuvara, tako da nisam bas tako siguran da je sav taj navac zavrsio tamo kako to izgleda na prvi pogled. Napredno. Ziveli

  13. Ima se može se ,nismo valjda na njivama napravili džabe superstadione ???Šta košta nek košta …neko će već platiti

  14. Kad Slavisa Kokeza, za par godina, po recima predsednika pornicara uzme 600 miliona evra, sta je 16 za dve godine.
    Oni su pogubili meru..provizije i kradja je zastrasujuca.

  15. Druže Vidiku, pa nije samo Pikse. Opšte je poznata činjenica da uz Pikseta mora da ide i Bina, jer:,,Pikse centriši“ …a tu je i Djaja Djajka i Mica trofrtaljka i onaj Nedimovićšto može samo beka da igra……

  16. Drzava i celo drustvo su krminalizovani. Podjimo samo od samog vrha vlasti. Samo se namestaju, lazu i kradu, pa cak i javno…

  17. Gospodine Vidicu,to sto ste rekli je apsolutna istina!Nazalost niste razumeli da je mentalitet kod pomenutih na nivou obicnih secikesa koje zele da ukradu sve sto se ukrasti moze.Ali “ nije problem „u njima,vec u vladajucoj strukturi koja je ogrezla u kriminalu svih vrsta,a isti postavila za standard zivota….Selekcija „politicke podobnosti “ je dovela Srbiju do moralno dna, koje ce kostati i to veoma skupo neke buduce generacije….

  18. A 6 stadiona . . . Bolesnici . . . Sve raspustiti, FSS, klubove, moratorij na 10 godina, odgovorne procesuirati . . . Pa ispočetka . . . Oni su rak rana ne samo za fudbal već su rak rana u svakom pogledu, moralnom, ljudskom, vaspitnom . . . Zlo . . .

  19. Molimo Predsednika Vucica da on izadje na tablu I s kredom objasni 16 Miliona eurica narodnih para koliko je otislo u njegov dzep.dzep Sns I sta je ostala sirotanu piksiju..odma

  20. Vidimo da pare nisu problem eto kupilismo jos helikoptera pa treba ocekivati jos vise tih heleikopter para za sve. Ovaj narod treba da ustane i trazi uvid u trosenje budzetskih para poreskih obveznika,juce 5.000.000 evra namenskih sredstava neregularnim NVO danas 16.000.000 FSS sta ce biti otkriveno nakon pada rezma i dali ce neko odgovarati videcemo ako nastavimo ovako ne pise nam se dobro.

  21. Šta reći za jednog Bjekovića kojeg su navijači partizana proterali ,sad je podpredsednik saveza,bruka!

  22. Piksi je bio dobar igrač…
    ali po mome ličnom ubeđenju,ON nije za trenera Srbije! Treba mu se što pre zahvaliti a mesto prepustiti Vidiću. Nadalje,koji to autoritarizam vlada u timu srbskog fudbala da niko do sada nema petlju da kaže istinu!? Iz svega je vidljivo da tu nema sistematičnosti u radu reprezentacije,a iz toga nema ni jedinstva niti rezultata. Dragan Džajić,naša legenda,ne može da bude na tome mestu… Svako ko mu je to dozvolio nezna da time blamira čoveka.
    ŠTO PRE IZVRŠITE PROMENE !

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.