„Vidiću, marš sa Uba“, „Matiću, sram te bilo“: Sramni grafiti ispisani protiv fudbalskih legendi (FOTO)

Ostavite komentar


  1. Ne mozete da poredite Dzaju sa Vidicem. U Dzajino vreme se setalo sa loptom, Vidic je bio Bog u Manchesteru (PL). Totalno drauga fizicaka vremena. U demokratskoj zemlji Vidicu bi trebalo pustiti crveni tepih, alis za sada bi bilo bolje da ne konkurise i ceka dok se stvari stvarno menjaju zu dobro

  2. Ub centar sveta! Koga briga sta neko svrlja po zidovima u Ubu. Ako toliko vole Dzajica neka ga postave za predsednika opstine Ub.

  3. Džaja je legenda, zasluženo je u penziji i tu treba da ostanje, Vidić je pravi za predsednika FSS.

  4. Срамота. Немања Матић је ЛЕГЕНДА У свету фудбала, а на Убу ПОСЕБНО. Џаја је лош човек који је само користио Уб, никад ништа није дао Убу, а много је коштао Општину Уб за разлику Матића који је МНОГО допирао..

  5. Moze da bude legenda tamo gde je igrao, za reprezentaciju nula od fudbalera. Podrska za bolje fudbalere koji su dali i sebe i srce za grb i reprezentaciju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.