"Viđeni za gubitak bodova...": Gordan Petrić realan posle šok poraza 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Trener Partizana objektivno sagledao gubitničko izdanje svog tima protiv Spartaka (0:1).

Subotičani su pre večerašnjeg duela u Humskoj zavedeni kao potpuni autsajder, ali oni nisu tako mislili, pa su prvi put ove sezone pobedili na gostujućem terenu.

Što umešnošću jedinog strelca Luke Bijelovića, što zahvaljujući veoma lošoj igri viceprvaka Srbije, drugoplasiranog tima Superlige i učesnika nokaut faze Lige konferencije u odloženom meču 7. kola SLS.

„Spartak se dobro namestio, nismo imali prostora u prvom poluvremenu da gurnemo loptu. Bili smo viđeni da izgubimo bodove. Nismo iskoristili neke šanse, oni su imali najzreliju kada su pogodili prečku. Mogu da zamerim momcima neke stvari, ali ne znam šta da im kažem s ozbirom na to kako su sve izgurali do sada“, opisao je viđeno Gordan Petrić.

Za razliku od šefa stručnog štaba crno-belih, njegov kolega Ljubiša Dunđerski imao je sve pravo ovog sveta da blista od sreće zbog skinutog „skalpa“.

„Pokazali smo veliku želju i disciplinu i na kraju se nagradili sa tri bod u Humskoj. Od prvog dana kada sm došao rekao sam da je ovo je fina grupa momaka i sigurno da su bolji dani ispred“, istakao je Dunđerski.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari