Vijeira: Ne ide mi se 1Foto: STARSPORT

Ugo Vijeira jedno je od najčešće spominjanih imena i prezimena sa spiska potencijalnih transfera iz Crvene zvezde u inostranstvo od početka letnjeg prelaznog roka.

 Prvo se nagađalo da će ga prvak Srbije pustiti zbog nezavidne forme na pripremnim utakmicama i Portugalčeve, govorkalo se, očigledne želje da ode u neku jaču ligu, a sada ga evropskim skautima preporučuju sve bolje role u domaćem prvenstvu.
– Poslednjih meseci se dosta priča o mom odlasku, a svi znaju da najviše želim da ostanem u Crvenoj zvezdi. Glavom sam sto posto ovde, želim da pomognem ekipi. Pred nama su mnogo važne utakmice i voleo bih da doprinesem i ostavim još veći trag u ovom klubu. Atmosfera koju navijači ovde prave ne može da se doživi nigde u svetu i zato ne verujem da ću tražiti novi klub – tvrdi drugi najbolji strelac crveno-belih prošle sezone i jedan od najvećih ljubimaca Zvezdinih navijača.
S dva gola protiv Voždovca duplirao je broj pogodaka u novoj takmičarskoj godini, dajući tako „for“ i sebi i ekipi pred dvomeč plej-ofa kvalifikacija za Ligu Evrope sa italijanskim Sasuolom.
– To su bila dva važna gola kako za mene, tako i za celu ekipu. Verujem da ćemo iz utakmice u utakmicu pružati sve bolju igru i da će biti još dosta atraktivnih poteza i golova za naše navijače. Prvo protiv Radničkog u Nišu, ovog vikenda, a onda i u ključnim bitkama za Ligu Evrope – pretpostavlja Vijeira.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari