Nebojša Višković o odlasku sa RTS: Podlegli su pritisku Srđana Đokovića

Ostavite komentar


  1. Tužno je što ni profesionalci iz ove oblasti ne mogu u našoj zemlji i društvu da rade u pristojnim uslovima. Nepristojnost prečesto pobeđuje kod nas. Deo sam tog društva i radim na sebi, ali bih sa češće javno izražavam mišljenja i nudim dobre primere. I ja i svi ostali.

  2. Opšte je poznato da je senior Đoković veliki narcis. Povezao se sa političkom vrhuškom što mu dodatno diže ego. Sve to je praćeno nedostatkom vaspitanja i obrazovanja. Žalosno, ali tako je.

  3. Nema ni godinu dana da je Srdjan zajedno sa čelom porodicom, tražio pravdu za Novaka.. Da li je taj civek normalan? Šta zamišlja u svojoj malograđanskoj iskompleksiranosti? Primitivac…

  4. Srđana se ponaša kao oni mafioze koje je naglo udarila para u glavu. On je bez Noletovog bogatsva samo seljačina u velikom gradu. Bravo Viško, i ja skoro da ne gledam domaći sport a komentatorima neka je Bog u pomoći jer se kaljuga širi veoma brzo i bez kontrole

  5. Ja se sećam kako me je celo odeljenje u osnovnoj školi maltretiralo zato što sam muško, a imao sve petice. Danas isti ti upravljaju gradom, žive u novim stanovima, voze džipove, a ja radim za minimalac. Generalno, društvo je korumpirano i ko je odavde otišao on je se spasio.

  6. Dosta više dosadnih agresivnih, histeričnih Djokovića! A tek uporedjivanje Isusa sa Noletom i reklamiranje četničke rakije i Draže, zavrnulo je šiju Srdjanu!!

  7. Čitam kako svi amnestirate Djokovica za postupke njegove porodice. Gospodo, ne ide to tako. On je podjednako odgovoran za njihove postpke, ako ne i više. Ne sećam se da se igde ogradio od postupaka svoje porodice, a ona javno postoji samo zbog njega.
    Sve je to jedna opšta seljanija.

  8. Novaku svaka cast za njegove uspjehe na terenu. Koliko je on uspjesan toliko je njehov otac primitivan. Isto tako svaka cast Jeleno kada se nije htjela pridtuziti pres konfetenciji koju je stari djokovic orgsnizpvao proje hodinu dans

  9. Tako je bre! Otkaz malom nebitnom, narcisu. Šta on zamišlja, da na nacionalnoj televiziji ne navijaš za Novaka, šta je taj čovek sve uradio za naš i svetski sport, da se jedna vaška tako ophodi prema njemu. Da mora da navija iz sveg srca, mora.

  10. Bravo! Kvalitetna ste osoba u svakom pogledu! Bilo mi je zao kad ste otisli iz RTS, ali sam smatrala da je to Vasa ispravna odluka. Obradovala sam se kada sam vas videla kao vrhunskog profesionalca u svom poslu na drugoj televiziji!

  11. Ovo je strasno i za svaku kritiku..Odakle pravo ocu jednog sportiste da se tako bezobrazno ponasa prema Viskovicu koji toliko pohvalno prica o Novaku.. Ovo je sramno sta jedan roditelj sebi dopusta!

  12. Postoji li osoba koja nije imala neprijatan utisak u prisustvu Oca našeg tenisera? Retki se može čuti nešto normalno o njemu, uglavnom bahatost, nepaspitanje, nepoštovanje i primitivizam najgore vrste.

  13. Izvini Viskovicu,alo prirodno je kad Nole igra da si njemu naklonjeniji nego
    omome protiv koga igra.Mnogo puta si me zbog toga nervirao.

  14. Senior Djokovic je čovek sa velikim egom ali i prilično skromnim obrazovanjem. Treba proveriti da li je on uopšte u stanju da shvati greške u svom ponašanju i poledice koje one mogu da uzrokuju..

  15. Uzivanje je pratiti meceve koje komentarise G-din Viskovic! Pun informacija i u vezi sporta,i onoga van sporta kao sto su zanimljivosti vezane za ponekoga u publici.Statistika koju iznosi je potkrepljena dodatnim informacijama..licno mislim da je vrlo objektivan i da pozdravlja svaki dobar potez i ne stedi na pohvalama igru protivnickog igraca.Kao sto je i sam rekao,Novaka obozavamo,ali ne mozemo a da ne aplaudiramo i dobrom potezu protivnika.To je sport,zar ne?

  16. Ej,ljudi.Malo poštovanja za porodicu Đoković.Zar bi Đoković bio ono što jeste ,nabolji teniser i sportista sveta da nije njegove porodice koja je sve podredila da bi Nole došao do ovoga što je danas.Ne opravdavam Srđanovo ponašanje prema Viškoviću,i on je čovek koji ima pravo na greške,ali moramu se odati priznanje za sve ono što je učinio za svog sina.Izgleda,da je nama Srbima pljuvačina najbolji način da ocrnimo nekoga koji se rađa jednom u sto ili više godina.

  17. Napomenula bih da je Novak znao za to i Viskovicu nije davao intervju bar 2 godine

  18. Zalosno je sto sportista kao Nole svoje uspehe postigao bez politike a sada mu se otac debelo povezao sa politicarima!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.