Vlada Srbije donela odluku o isplati novčane nagrade olimpijcima dobitnicima medalja

Ostavite komentar


  1. Na koju ce platiti porez na dobit, te ce nagrada biti umanjena.
    To niste napisali.

  2. Ta ista Vlada RSrbije najmanje 9 godina nije donela podzakonska akta o zakonom propisanoj uvećanoj zaradi za najkvalitetnije nastavnike i stručne saradnike, izabrane u vrlo strogoj proceduri za pedagoške savetnike u douniverzitetskom obrazovanju. Platni razredi, koji su takođe predviđali bar nekakvu razliku između vrhunskog rada u ovoj oblasti i potpuno kriminalnog štetočinskog otaljavanja – odlažu se već nekoliko godina. Eto im sad nek olimpijci drže časove i pišu elektronsku administraciju za decu, koja su naše najveće bogatstvo. Da, kako da ne!!! Ipak će to i dalje nesmetano otaljavati najposlušniji nesposobnjakovići, a mi – nosioci zvanja smo svakako izloženi neviđenim nepodopštinama u ovom provizorijumu od države… Btw, za neinformisane i funkcionalno nepismene evo i objašnjenja da je svaka zemlja sa OI u Japanu prenosila uglavnom informacije i snimke o sopstvenim sportistima, stvarajući i dalje utisak da ceo svet priča baš o njima. Sic. Samo vi uživajte i budite ponosni, sve do skorog izumiranja…

  3. Ja sam mislio da se sportisti bave sportom iz ljubavi i zbog izazova a ne zbog para. Da li neka druga profesija, koja je mnogo važnija za sve gradjane od sporta, dobija neke nagrade i bonuse? Na žalost ne! Ovo je bruka i sramota, da bi neko zaradio 70 hiljada evra treba mu nceo život, a opvi se zajebavaju sa loptom i dobiju ogroman novac.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.