Vlada Srbije preuzima finansiranje vaterpolo klubova

Ostavite komentar


  1. Igrace i vaterpolo, ako treba narodu!
    I to brze, bolje i jace.
    Prvibput u istoriji!

  2. Predsednik Republike Srbije, doneo odluku da Vlada Republike Srbije finansira klubove?! Predsedniče VSS zašto nisi razgovarao sa predsednicom Vlade Republike Srbije, nego sa prvorođenim? PS nece klubove finansirati Vlada Republike Srbije, vec građani/ke! Nema veze što prvorođeni krši zakon i Ustav, zar ne gospodine Jelenicu?

  3. ‘Vlada Srbije finansirace vaterpolo klubove, a dogovor u ime vlade pravi predsednik’.Ovakve privilegije za profesionalce iz jednog u svetu perifernog, skoro amaterskog sporta ne daje niti jedna normalna drzava. Prvo je pitanje zasto se vlada uopste s tim bavi, a tek predsednik. Da li se nesto slicno dogodilo u svetu, ne verujem. Zar je malo privilegija u srpskom sportu uopste, a pogotovo u vaterpolu. Mogao bih da podrzim ideju da drzava pomaze klubove, ali samo pod jednim uslovom. Ukinite sportske penzije od 40.godine vec bogatim sportistima koji nisu ni dinar uplatili u PIO fond ili poreza po osnovu zarada u inostranstvu, ukinite enormne nagrade za osvojene kojekve medalje na evropskim i svetskim prvenstvima (za olimpijadu neka ostanu). Nacija nam je sve deblja, sve vise dece ne radi fizicko i pretvara se u navijace i drzava umesto da pomaze amaterizam novac daje profesionalcima koji toboze proslavljaju ime Srbije, a sve medalje se za dva dana zaborave. Sportski penzioneri od 40 godine voze dzipove, a puki narod iz realnog sektora, koji to sve placa, crnci do 65 god za penziju od 300 evra.

  4. Uveli izvršitelje i komunalne milicajce da otimaju osiromašenom nardou plate penzije stvari iz stanova i na kraju stanove, ali će da izdržavaju vaterpolo klubove. Beskućnicima će biti mnogo lakše kada sa ulice budu gledali vaterposliste na televizorima kako se skidaju u gaće i „plivaju za vučića“

  5. Ima li koga sa obrazom u tom sportu koji će izaći pred javnost i zahvaliti se na novcu koji im na takav način dodeljivanja ne pripada.

  6. Sve sam moćnik na mjestima predsednika saveza samo otimačina tako je i u streljačkom savezu na leteće mete gđe predsednik saveza ništa ne radi dokazano krši zakon o sportu i protiv pravne dobiti a niko ništa! Ministarstvo čuti policija i sudstvo kao nešto radi a reprezentativci nemaju municiju za takmicenja!
    Predlažem vlada da financira!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.