Vladan Milojević: Kada vredno radite, nagrada uvek dođe 1by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Trener Crvene zvezde zadovoljan posle trijumfa nad Jedinstvom na startu Superlige (4:0) ali je i upozorio svoje izabranike.

Crveno-beli su počastili navijače na stadionu „Rajko Mitić“ dobrom igrom na startu prvenstva. Ubljani su na superligaškom debiju shvatili šta ih čeka u sezoni u kojoj će pokušati da obezbede opstanak u elitnom rangu.

Zvezda je slavila ubedljivo (4:0) a treneru Milojeviću sigurno je bilo drago i što su se letošnje novajlije prikazale na pozitivan način domaćim navijačima.

– Čestitam igračima i divnoj publici koja je došla da nas podrži. To su naše Delije, nismo ni sumnjali da će da budu tu u velikom broju. Moram da napomenem da je i Jedinstvo mlada i poletna ekipa sa jasnim naznakama šta žele. Prdrižavali smo se onoga što je bio naš cilj i videli ste dosta mladih igrača u ekipi. Imamo i dosta igrača van protokola, koji se polako vraćaju. Idemo dalje, sutra trening, odmor, priprema za sledeću utakmicu i tako do kraja sezone.

Zbog dva postignuta gola, Šerif Endijaje proglašen je igračem utakmice. Strelci su bili i Aleksandar Katai, odnosno poslednji novajlija Bruno Duarte.

– To su naši napadači i njima trebaju golovi. Vredno rade na treningu i daju sve od sebe, a kada je to slučaj, nagrada sama dođe za ono što zaslužite.

Uprkos korektnom izdanju crveno-belih, trener Milojević akcentovao je i loše segmente u igri svog tima.

– Nastojimo da igračima jasno kažemo šta su ciljevi i koji su njihovi zadaci u tome. U tom slučaju kada igrači to razumeju, samopouzdanje dođe samo od sebe i lakše se igra. Nažalost, danas smo imali i loših dodavanja, ali to je sasvim normalno i očekivano za premijeru. Trebaće nam malo vremena da uđemo u takmičarski ritam. Kreće polako pritisak, borba za svaki gol, ali zadovoljan sam.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari