Vladan Milojević odgovorio treneru kragujevačkog Radničkog: Ne može stranac da priča takve stvari, dobiće lep prijem kad dođe na „Marakanu“

Ostavite komentar


  1. Nisam baš siguran da ste i Vi i trener Zvezde pročitali izjavu gosp. Dudića…
    Čovek je citirao drugog, ali je važno da se opljune…

  2. Nisam primetio da ste preneli spornu izjavu, ali je važno šta je o tome rekao trener Zvezde posle pobede u derbiju!?!?!?

  3. Izgleda da mu je odgovor „spremio“ Dragiša kopljanik Binić…
    Ili je obojci iz istog pera (tastature) iscurelo…
    Oni su samo megafoni…

  4. Dragovic moze,a Dudic ne???Miloje demokrata kao i onaj sto ga postavio na mesto trenera

  5. Zašto ne objavite Dudićevu izjavu pa da vidimo šta je rekao?
    Sramotno je da se ovako omalovažava klub koji postoji sto godina i njegov trener. Da li svi treba da saginju glavu kada su u pitanju ova fudbalska „institucija“ koju finansira cela Srbija?

  6. Значи СНС парола, говориш нешто против звезде – нападаш Србију . То ми је познато. У више наврата кад сам остављао коментаре на рачун ТИТИНИХ близанаца исти нису били објављени ,мада као и сада, није било псовки или томе слично. Да видим да ли ће овај коментар бити објављен.

  7. Kakve veze ima to što je stranac izjavio, odnosno citirao nešto što svi ovde znamo a o čemu mediji ne žele a narod ne sme da priča? Zna se kako Zvezda pobeđuje: milom ili silom. Milom tako što klubove pretvori u svoje filijale (Vojvodina, Radnički, Dinamo, Kolubara, Mladost, Spartak…) pa onda igra prijateljksorevijalne utakmicsa njima, a sa ovim drugima penal ili dva po meču a neretko i isključen igrač protivniku za svaki slučaj. E tako Zvezda ovde uglavnom pobeđuje godinama već i zato njenim pravim navijačima takve „pobede“ nisu drage naravno jer se ovde ipak o sportu radi. Ali činjenica da trener Zvezde to abolira i pravda se, čitaj spinuje i menja teze, je što zamera da je to izjavio stranac?! Pa kakve veze ima ko izjavi, pogotovao ako je istina?!

  8. Ја као стари навијач ЦЗ не свиђа ми се како играмо под твојом палицом.То ће се доказати кад изађемо у Европу.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.