Vladan Milojević: Situacija je teška, imamo mnogo povreda 1Foto: Dimitrije Vasiljevic/STARSPORT

Trener FK Crvena zvezda Vladan Milojević se u najavi utakmice sa Spartakom u Superligi osvrnuo još jednom na gostovanje Monaku u Ligi šampiona.

Crveno-beli su u trećem kolu poraženi od predstavnika Francuske 5:1, a Milojević je izdvojio trenutak odluke.

– Drugi gol koji smo primili, način na koji se to desilo, to su detalji koji ne bi trebalo da se događaju. Da li je Monako ušao jače ili mi nismo kako treba? Neophodno je da budemo iskusniji, pametniji i “namazaniji”, ne možemo da primimo gol na takav način. Pre toga smo imali akciju, kao i igrača manje u polju, s obzirom na to da je Olanjinka bio van terena posle sumnjive situacije. Mislim da je to sve psihološki uticalo na ekipu – rekao je Milojević.

Osvrnuo se šef strućnog štaba Crvene zvezde i na činjenicu da u ovom trenutku ima mnogo povređenih igrača.

– Teška je situacija. Imamo mnogo teških povreda. Užasna je povreda Olajinke, želeo je da nastavi na poluvremenu posle gaženja, iako je imao otok na nozi. Taj otok je izvršio kompresiju na tetivu koja je pukla. Jako mi je teško i žao nam je, jer je Olajinka vrlo bitan za tim, prirastao nam je za srce, obožavamo ga i volimo. Najveći utisak utakmice mi je bio što ga nisam izveo ranije iz igre.

Duel u Subotici je na programu u subotu u 18 časova.

– Dosta igrača nedostaje. Nismo još odradili poslednji trening, pa ćemo nakon toga videti ko će biti spreman za utakmicu protiv Spartaka – zaključio je Milojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari