Vladimir Jugović za Index: Titula iz Barija je bio splet okolnosti, Arkanov čovek mi je skratio karijeru

Ostavite komentar


  1. Dobro je da sigurno najstameniji igrač te generacije iskaze svije vidjenje tog perioda u Zvezdi i nije usamljen sa ovakvim mišljenjem!!!Ima ih još,naročito onih u upravi a i medju igračima.Ipak Slijepcevic,Ceda Petrović,Cvetkovic su klub organizaciono tih par godina postavili na visok nivo a Dzajic radio solidno skauting po ex YU i složio se mozaik uz onu vele grešku golmana Bajerna za 2:2 u Beogradu,pa se stiglo u finale koje je Ljupko taktički sjajno postavio i pobedio!!!Cinjenica je da kasnije Zvezda kad je samo Dzajic ostao bez ove uprave da vodi klub jednostavno nije postigla ni blizu a dugovi i problemi pritisli i doveli do ambisa!!!

  2. Jovane pises nesto o cemu pojma nemas.Sledece godine po osvajanju Zvezda je svoje utakmice igrala po belom svetu.Takve okolnosti ,i opet joj je umalo finale umaklo.Nepises posle te godine dosao je rat na ovim prostorima ,sankcije itd.Kako u takvim uslovima klub da funkcionise normalno ili vrhunski.Sagledaj sve aspekte pa kazes.Isto kao sto jedan komentarise Jugovic nije neki igrac ,a igrac s navise osvojenih kupa sampiona i lige sampiona.

  3. Jedinstven igrač sa ubitačnom karijerom oko koga se „vrtila“ igra i tada jedne C.Zvezde i Juventusa….sve je znao o fudbalu, a ti Srbine ne komentariši svašta, da ne kažem šta prikladnije po tebe!

  4. Srbine….ne lupetaj, kad’ očito nemaš pojima o fudbalu!

  5. Zamislite,kaze Jugovicu da svoju karijeru okaci macku o rep!? Sta je sa mozgom crni Srbine!? Ukucaj njegovo ime na netu pa ce ti izbaciti sta je covek sve osvojio! Sta ostali nasi fudbaleri da rade sa svojom karijerom ako Vladimir Jugovic treba da pljune na svoju!?

  6. Srbin… Eeee, која си ти будала. Највећи српски криминалац и убица је водио Обилић. Претњама и уценама је освојио титулу са Обилићем. По терену су тукли и ударали противничке играче, а судије нису смеле да свирају фаул, да их не би појео мрак.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.