Bivši rukometaš, Vučićev Valter iz Sarajeva, od koga zavisi i da li će Srbija imati struju: Ko je Vladimir Mandić, stanodavac lažnim Beograđanima?

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. bosanska mafija preuzela je vlast, policiju, sudstvo,tuzilastvo u srbiji pa u bescenje kupuje imovinu, zemlju,izbore prljavim parama,kako bi bili bezbedni,za kriminil i pljacku koji vrse po srbiji i imali zastitu od kriminalca,lopova i lazova koji vlada srbijom bez tapije,kao da je njegov privatan posed.resemje je;ukinuti dvojno drzavljanstvo,uvesti vize za bosance crnogorc,hrvate za ulazak u srbiju,najuriti njine gradane iz srbije koji su zaposleni u javnom i drzavnom sektoru.drzavljanstvo,pasoose,licne karte i izborno pravo dati samo srbijanskim gradanima koji imaju poreklo u srbiji od 1900 god.samo ti gradani mogu da rade u javnom ,drzavnom sektoru ali samo 8godina,i imaju pravo glasa na svim nivoma.oni koji u srbiji zive vise od 20god.mogu glasati za lokalnu samo- upravu i mesne zajednice,i u istim mogu raditi ako ih gradani na izborima za grdsku upravu izaberu,ali ne po konkursu.

  2. Pa, dobro. Ponovo će on iz Srbije u Sarajevo ili negde tamo preko Drine. Bosanski muljatori. Pih!

  3. Sav „sljam“ iz Hrvatske i Bosne iz ’90-tih zavrsio u Srbiji, normalno „patrioyski“ sa dvojnim drzavljanstvom i sad „vedri i oblaci“ po Srbiji. Nema nama spasa nikad.

  4. Bandit , koji je u CGori po nalogu šefa vučica kupio nekoliko medija tv i radija radio Jadran, tv Prva,itd, doneo ogroman novac u CGori pred izbore, sve u saradnji sa popovima koji prenose novac

  5. Ovakve svaka stranka ima,što dovodi do apsurda demokratiju na Balkanu. Potreban je sistem kao u USA,dve stranke i neka se nadmeću,naravno uz kontrolu države.

  6. Sve ok. Razumem, ali da je lopov jer kupuje ugalj za EPS , ispod trzisne cene…na stetu C.Gore a u korist Srbije, taj deo me razumem.

  7. Da se skupe sve ove lazne patriote sa one strane Drine (ukljucujići i visokopozicionirane oficire u vojsci i policiji) nemaju skupa 30 dana učešća u odbrani R. Srpske R.S. Krajine. I oni kao brane Srbiju. Bljak!!!

  8. Za vreme rata u Bosni,neprekidne kolone ukradenih vozila napunjeni raznim opljackanim blagom su prelazila u Srbiju i to nikome nije smetalo u Srbiji.Mnogi su,preko noci,postali imucni i mocni,dok su srbijanci to vama ne smeta.U tudjem oku vidite trun a balvan u svom oku ne vidite.Imate cudne arsine…

  9. Oduvek je bio balvan. Sada i protivnik svog naroda. A precednik kaže pošteni izbori.

  10. Pošteni izbori isto koliko je pošten i predsednik Vucic. Ali narod lepo kaze: ničija nije gorela do zore. Propustili smo priliku da je ugasimo malo pre i sad čekamo da se sama ugasi a zato smo mi krivi. Naši potkuoljivi gradjanim, niko drugi.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.