Vlahovićev i Kostićev gazda pobesneo: Ovo je sramota 1EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

Andrea Anjeli nema više toleranciju za očajne rezultate svog Juventusa.

Najtrofejnijem italijanskom klubu ne ide, pa ne ide ove sezone. U prvenstvu Stara dama zaostaje prevelikih 10 bodova za Napolijem, osam za Atalantom, sedam za Laciom, Udinezeom i Milanom… a i u Ligi šampiona ređa neuspehe, pa u klubu i među tifozima vladaju opšta nervoza i nezadovoljstvo.

„Ovo je sramota. Izvinjavam se navijačima. Ovo je teška noć u teškom periodu. Jedan od najtežih perioda i pravi trenutak da se preuzme odgovornost. Zato sam ja tu, ali Alegri jeste i ostaće će trener Juventusa“, poručio je predsednik crno-belih Andrea Anjeli, iako pristalice kluba smatraju baš šefa stručnog štaba glavnim krivcem za katastrofalnu igru i rezultate poslednjih meseci.

Prvi čovek Juventusa i gazda dvojice srpskih reprezentativaca, napadača Dušana Vlahovića i veziste Filipa Kostića, ovu izjavu je dao posle 0:2 u duelu sa Makabijem iz Haife. Kako je to bio treći poraz u grupi H Lige šampiona, Stara dama nema gotovo nikakve šanse da prođe u nokaut rundu, u konkurenciji Pari Sen Žermena (osam bodova) i Benfike (8).

Ostaje joj samo da se za Izraelcima rve za prekomandu u Ligu Evrope, kao trećeplasirana ekipa. Mada je pitanje koliko u ovom trenutku mogu igrači i trener, čija godišnja zarada iznosi velikih 9.000.000 evra, a kako ima još tri godine do kraja istog jasno je da bi mu pripalo veliko obeštećenje u slučaju otkaza.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari