Vodio sam se sportskim principima

Nenad Golijanin o suzdržanosti u glasanju za članstvo Kosova u FIVB

Ostavite komentar


  1. Pre ce biti da se ovaj lik vodio principom "koverat u dzepu" a ove bajke o sportu neka prica unucima. kao drugo, nije Odbojkaski Savez Srbije njegova privatna organizacija te da moze da odlucuje prema njegovoj "savestI““ nego ima da glasa onako kako vecina gradjana Srbije smatra, a vecina gradjana Srbije smatra da jednoj nacionalistickoj i ilegalnoj tvorevini ne treba davati legimitet kroz sport.

  2. ili se radi o korupociji, ili se radi o odluci vlade. prije ce biti ovo drugo. pa pogledajte kako su zaustavili vest u nasoj stampi. pa ko se od vlade oglasio niko. naravno da ce albanci protestovati jer im je vucic obecao da ce nasi glasti za. zamislite spanci protiv srbija za. ajde priznajte kosovo sta cekate, kukavice jadne

  3. Predstavnik Spanije na glasanju je bio protiv, a mi uzdrzani, uz ovakvo obrazlozenje!
    Sta se to desava?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.