Vranjanci sa trojicom internacionalaca pripremaju juriš na titulu u Futsal ligi Srbije 1Foto: V.Ristić/Danas

Od 25. jula osamnaest članova Kluba malog fudbala Vranje pripremaju se u lokalnoj sportskoj hali za početak prvenstva u Super ligi Srbije sa namerom da istaknu kandidaturu za prvo mesto. Trener Goran Jović ne popušta prema igračima koji ne poštuju „pravila kluba“.

„Sa priprema koje su počele 25.jula odstranio sam u skladu sa odlukom Upravnog odbora kluba dvojicu igrača koji su odlučili da im je važnije da igraju na lokalnim turnirima u malom fudbalu. To su golman Slaviša Milenković, i igrač Ilija Ristić“, navodi za portal Danasa, trener KMF Vranje, Goran Jović.

Vranjanci su se pojačali. Novi igrači su internacionalci Ivan Krstevski i Dragan Petrović, koji u Vranje dolaze kao bivši igrači KMF Pogon iz Vlandova u Severnoj Makedoniji kao i Stefan Aleksić (FON Beograd) , kao i lokalac  Nebojša Spasić iz BSK-a iz Bujanovca.

„Do starta šampionata odigraćemo četiri i više kontrolnih utakmica, kako bi se što bolje pripremili za start prvenstva, koji će prema rasporedu biti izuzetno zanimljiv i dinamičan“, izjavio je za Danas Jović.

U prvom kolu novog prvenstva u Super ligi Srbije u malom fudbalu Vranjanci 2. septembra gostuju novajliji u ligi ekipi Novoga Sada, da bi potom za sedam dana na svom parketu dočekali osvajača dvostruke krune u prethodnoj sezoni ekipu Loznice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari