Vučelić: Očekujem gol sudije u derbiju 1foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Ogorčen posle remija sa Čukaričkim, predsednik Partizana sluti i protiv Crvene zvezde arbitarske greške na štetu crno-belih.

Trener Aleksandar Stanojević u nedelju je glasno rekao da je Partizan oštećen u meču na Banovom brdu, strateg protivničkog tima Saša Ilić potvrdio je da je njegov igrač zaslužio crveni karton u 11. minutu, uprava crno-belih dan posle utakimice 30. kola Superlige Srbije oštro je isprozivala sudiju Novaka Simovića i indirektno Crvenu zvezdu, s kojom se bori za titulu, ali predsednik kluba Milorad Vučelić u razgovoru za Sportski žurnal nije hteo da se bavi sudijom iz Lovćenca.

„Neću da komentarišem skandalozno suđenje, ali moram da se osvrnem na Sašu Ilića, legendu Partizana, trenera koji je doneo uspeh Čukaričkom i zbog toga što je rekao nešto što je očigledno smenjen s mesta šefa struke. Ne može čovek više da kaže nešto pošteno…“, kaže prvi čovek crno-belih.

Dan posle malog gradskog derbija, legendarni igrač Partizan otpušten je sa mesta šefa strule Čukaričkog, a kako u saopštenju ne stoji objašnjenje čaršija i mediji nagađaju da su ga posla koštali prejaka reč i navodna namera da u takmičarski nebitnom susretu sa njegovim bivšim klubom šansu pruži mladim igračima a izostavi nekoliko ključnih prvotimaca,

„Ovo je doviđenja sportskom poštenju i fer-pleju. Saša je nama uzeo dva boda i rekao da je bio crveni karton. Znači, sve je zabranjeno komentarisati, sem davati otkaze“, smatra Vučelić i sledećom izjavom najavljuje buran okršaj sa Crvenom zvezdom, ove subote na stadionu crveno-belih, u kom Partizanu odgovara samo pobeda, jer ima dva boda manje od večitog rivala.

„Uvek ima nade, ali… Očekujem da će gol da postigne sudija, da ne okleva, brate, nego da šutne loptu u mrežu“, izgovorio je Vučelić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari