Vučić poručio da će država platiti 200.000 evra osvajačima zlatnog odličja na Olimpijskim igrama u Parizu: “Donesite medalju i sutradan dobijate pare”

Ostavite komentar


  1. Nemoj samo koboga te molim da im ulazis u avion ili bar kad ga pilot podigne stjuardesa da ocita dva tri ocenasa i svako cose okadi tamjanom

  2. To nisu sportisti, već profesionalci koji rade za pare. Sport je pored politike, medija i vere četvrta poluga za vladanje, tj. zaluđivanje širokih narodnih masa. Da li će bilo ko od običnih građana živeti bolje i da donesu sto zlatnih medalja. Neće.

  3. Potpiši danas ostavku i najkasnije ćeš sutra biti uhapšen i sledećih dana osudjen i lustriran.Ne pritiskamo previše.

  4. Čast sportistima ali svaka medalje posle nedelju-dve dana postaje običan STATISTIČKI PODATAK.
    Imamo mi više ,,odlikaša,, koji su za jednu medalju uzeli stanove i veliki novac i NESTALI

  5. A šta su dobili osvajači medalja iz matematike, fizike, informatike, biologije…?
    Da li za njih ima makar 20.000?
    A kad odu, onda su sportisti idoli, a mladi naučnici su odliv mozgova!
    I zato mi postajemo zemlja motača kablova i sličnih poslova….zato nam je lako prodati rog za sveću, priče o bogatstvu, veličini, svetskoj nepravdi…

  6. Na šta ovo liči ? Potpuno pogrešan pristup.
    Pa valjda je njima čast da se bore za svoju zemlju, a ne da ih ti kupuješ našim parama radi svog rejtinga. A odmah sutra tako deli svoje pare, a ne naše.
    Ako ćemo tako da kupujemo medalje, ne trebaju nam takvi sportisti. neka se takmiče za neku drugu zemlju.

  7. Neka im deli iz svog dzepa koliko zeli.Pa ne verujem da ce se hvatati za svoj djep.

  8. A poreklo tih para? Vaše lične ili grabite iz državnog budžeta kao da su vaše?

  9. Па тако је то, кад је човек власник целокупне државе, али и државне касе а Синиша малецки и Јоргобанка су само чиновници задужени за исплату по жељи команданта Аце.А кад треба паре дати да се неко дете лечи,онда мора по процедури, па ако дете преживи ако не остају паре у каси за неку нову жељу господара.

  10. Koliko plaćaš decu koja osvoje zlatne medalje na takmičenjima iz hemije, biologije, fizike, matematike, stranih jezika? Oni ti nisu potrebni, gledaš da ih što pre izjuriš iz zemlje i u tome si veoma uspešan. Koga si pitao kako da potrošiš tolike državne pare?

  11. Čovek se uživeo u ulogu srednjovekovnog despota. Naravno, njegova sudbina će biti lakša nego sudbine generacija građana Srbije, koje je vratio u srednji vek.

  12. aj tako od nasih para plati lecenje starima koje ste opljackali, deci koja vape za lecenjem van zemlje jer ovde ih ne lece… sram te bilo lopuzo !

  13. Načinom kako je to poručio, stavio je svima do znanja da predhodni pravilnici o nagradama sportista na OI, SP i EP ama baš ništa ne znače. Njegova volja je jedino važna i bitna. Da li se njegovi roditelji, čitajući ovakve komentare, ikad upitaju kakvog su to čoveka doveli na svet.

  14. E, da među sportistima ima šaljivdžija i etičkih i moralnih veličina, glupirali bi se na Olimpijadi i time poričili Oskaru da je VAŽNO UČESTVOVATI!

  15. @Boban

    Bravo za zapažanje ! Ta deca nisu ona iz njegocog slogana „Za našu decu“.

  16. Klasican Vucicev mentalni sklop!!!
    Pare, pare…
    Budala misli da su svi Seselj i ostala njegova bagra, da ih mami parama..
    Pare, pare, pare…
    Glupane nepopravljivi!!!

  17. Tesko nama ponovo po nasem dzepu.
    Sada su konacno uvezani politika kriminal sport i estrada ,ako ne radis u ovoj bransi minimalac 400 era…

  18. Da li Vi vidite kome dajete ( nase a ne vase pare primer od telekoma moj otac nije docekao podelu akcija a radio je pun staz u posti a koko stoje stvari i ja sam rafio pun staz i ja po svojoj prilici nevu docekati akcije da unovcim pitanje je da li ce i moja deca docekati a sta vi radite od mog i naseg telekoma finansirate propale sportiste klupske i reprezentativne potom starlete pevaljke pa dokle vise podelite narodu akcije telekoma otkupite vi kao drzava telekom pa onda delite sakom i kap vase a me nase pare.dokle vise bre po ledjima naroda dokle )a sta dobijate za uzvrat .

  19. lepo za sportiste a za jadnu sirotinju koja radi i koja je radila……vratite penzije da bi mogli koliko toliko normalno ziveti…..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.