Vučić: Najveći problem je nemogućnost privatizacije velikih klubova

Ostavite komentar


  1. Sve stoji ali neka se malo potrude i Partizan i Zvezda a ne samo da cekaju pomoc od Drzave.

  2. Oba kluba su rupe bez dna, trebalo bi se pronaći model finansiranja, svi drugi klubovi su u inferiornom položaju u odnosu na Zvezdu i Partizan.

  3. Fudbal je ozbiljan biznis i zaista bi seniori trebali da se tretiraju kao ozbiljne firme a država treba ulagati samo u sve mlade kategorije.

  4. Као неки правник, који никад није радио у струци, могао би да објасни основ његовог мешања у изградњу стадиона и приватизације клубова.

  5. Za sve stadione koje gradis ti licno, licno treba i da odgovaras jer bacas drzavni novac bez da ikoga pitas. Srbija nikada nece moci da koriscenjem ovih objekata postigne nesto znacajno. Stadioni su tvoj licni hir.

  6. Човек који ведри и облачи и око најбезначајнијх питања не може да реши питање приватизације, да ли ико нормалан може у ово да поверује?

  7. Svojevremeno, kad je Vladan Lukić bio predsednik Zvezde, iščupao je iz Ministarstva sporta Rešenje da je Zvezda vlasništvo navijača sa članskim kartama i redovno uplaćenim članarinama. Nije se nikad sprovelo u delo pošto je Lukić smenjen……

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.