Vučić opet o Partizanu i Zvezdi: “Izmišljaju broj gledalaca”

Ostavite komentar


  1. Partizan izmislja broj gledaoca tako sto smanjuje cifre. Zvezda uvek podize za 30 do 50 posto. narocito na fudbalskim utakmicama, gde se krene od cifre 4 hiljade, da bi u izvestajima na kraju dana doslo do 12 hiljada. Evo primera, ako je na Partizan mega bilo 20 i kusur hiljada, na vecini EL utakica nije ispod 22000, a nikad nije prijavljeno vise od 20.500.

  2. Predsednik je u pravu, svakodnevno poreska ceslja sitne preduzetnike a nece partizan i zvezdu

  3. Predsednik jedne drzave se bavi brojem gledalaca na sportskim priredbama…da l nema pametnijeg posla

  4. Ovo sam govorio još prošle godine.Partizan deli besplatne karte da bi se u Evroligi prikazali kao najgledaniji tim.Ne znam samo zašto Vučić stavlja u ovaj koš i Zvezdu?

  5. Zasto se predsedmik AV ne interesira da otera vucelica i vazuru da Partiizan stane na svoje noge i da se navijaci vrate na stadion da vise ne protestuju ali on to nece njega smo interesiraju pare stace nama zvezdina uprava u klubu

  6. Преброј Србе на КиМ које си продао зарад власти и пљачке Твојих полуписмених послушника Радојичића, Веселиновића и осталих Боскета, Боцара … Срам Те било, чиме ти замајаваш народ. У истој емисији гостујеш недељом, у којој је суботом гост Кристијан Голубовић, код оне сподобе са Пинка.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.