Vučić: Partizan na putu ozdravljenja

Ostavite komentar


  1. Kakav predsednik takva I drzava- bez njega bi verovarno svi pomrli. Njegovi ljudi vode Parizan nazalost.

  2. Tuzno da drzva podrzava jedan ultra nacionalisticki klub, koji je imao takvu divnu jugoslovensku proslost, kao i ceo JSK PArtizan,
    retki su klubovi koji su osnovani od JNA u Zagrebu, prebaceni u Beograd i imali takvog coveka kao generala Franju Tudjmana za presednika… samo da je vise takvih.. ne bi ni bilo rata.

  3. FK Partizan duguje 50 miliona €, a drzava ga opet pomaze. Neka bankrotiraju kao mnoge fabrike. Za neisplacene zarade drzava duguje mozda i vise od 50 miliona €. A nema pra za radnike. Da li negde na zapadu drzava otima novce gradjana i pomaze fudbalsku mafiju?

  4. Ako ga slušaju oporaviće se za neku deceniju
    a posle će Tamara da napravi ručak…i svi će živeti sretno do kraja života!

  5. Nešto potuljenije nisam skoro video. On nam poručuje da uložimo u omladinski pogon da pravimo igrače. Pa Partizan je imao ODUVEK najbolji taj deo kluba, a Zvezda je kupovala gotove igrače… On nam nametnuo upravu koja je uništila Partizan, posebno baš i namerno Teleoptik, a sad nas savetuje da gajimo mlade igrače… Plus je pitanje ko ZAISTA prodaje Partizanove igrače i zgrće pare, a klub dobije šta dobije… Siguran sam da se.smejao u sebi dok je govorio šta je govorio.

  6. Da pomogne kao VK Partizan,RK Partizan.
    Ako je Partizan 50 miliona u minusu onda je Zvezda 150 koliko ulazu.Sto tamo ne pomognu.Ovo sve lici evo Partizan je u problemu mi placamo licencu bez drzave nista nebi mogli.A sto ne ispitaju ko je kriv ,sto ne zatvore klub i odgovorne.Sramota.
    Šta bi sa onim donacijama Zvezdi.Ja bih zamolio da se vise ne pomaze.

  7. Zašto država uopšte pomaže Zvezdi i Partizanu, zašto oni imaju tu mogućnost, a drugi ne?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.