Vučić: Sramota me kad Zvezdini igrači izgube 4:0

Ostavite komentar


  1. Šta misliš,dokle će da pada kiša? Verujemo da i to bolje znaš od školovanih meteorologa,kao i sve drugo što nikog ne zanima.

  2. Опа, ево га, да почне тровање да је Вучић напао Звезду. Можда то помогне сада опозицији.

  3. Jer si godinama promovisao svoje kriminalce u oba tima.
    Jednima je bilo dovoljno sto su u Srbiji prvi a cim izadju napolje napune ih. Drugi su i dobili nalog da uniste klub. Ali svi su se jako obogatili i donosili braci svoj deo.

  4. Za Zvezdu i prkleti fudbal – kapom i sakom a za prosvetu, zdravstvo, kulturu kao da sopstveni novac ‘dajes’ ti cinovnice besprizorni… Ko nas je kleo nije dangubio.

  5. Mene je sramota što moram da gledam tvoje lice sve ove godine i što se svaka tvoja neboluzna izjava i izliv objavljuje po svim mogućim medijima.

  6. Mene je sramota kad je jedan huligan i ratni huškač psihopata, iznedren od ratnih zločinaca, preCednik Srbije.

  7. A nije te sramota sto si prodao Kosovo, sto ce slicno i reprezentacija da prodje a ti im gradis stadione? Kada je dobra provizije lako podnosis sram

  8. Тамо се не гледа кроз прсте и не свирају се пенали ако затреба. Није то Србија па да се у напред зна ко ће кога прегазити као Панта питу.

  9. Poštene ljude u Srbiji je sramota kad ova zine (a i kad ćuti) jer on je najveća sramota koja je mogla da zadesi Srbiju.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.