Vučić: Tek sledi „čašćavanje“, 10 miliona evra klubovima i borilačkim sportovima

Ostavite komentar


  1. …Pa mogli ste castiti i vodoprivredni Institut-Jaroslav Cerni…da silni sportisti, sutra ne budu zedni, i da ne piju vodu iz PET ambalaze…!! Dehidrirace nebeska, sportska nacija…

  2. Niko ne pominje ulaganje u šah, a Jugoslavija je u periodu 1950-1974. ovojila 1 zlatnu, 6 srebrnih i 5 bronzanih medalja (više nije bilo moguće, jer je SSSR bio jači od „ostatka“ sveta).
    U jugoslovenskoj reprezentaciji najviše je bilo (jer su bili najbolji) igrači iz Srbije (čuvena je „četvorka“ Gligorić, Matanović, Ivkov, Matulović). Ovih dana održava se Evropsko prvenstvo reprezentacija, na kojem učetvuje i Srbija, a o tome nigde (bar na intenetu) ni beleška od dva reda.

  3. Znate sta ovo znaci za nas mlade lekare, elektroinzinjere, masince, programere, medicinske sestre, zanatlije…? Mi odosmo a vi se cascavajte i navijajte.

  4. Privatizuj profesionalne sportove i klubove,imas dosta ljdi koji su se obogatili na narodnoj muci,nek preuzmu klubove,prvo od zbezde i partizana.Navijaci nek budu akcionari,pa kad proda klub igraca za 50 miliona evra eto dividende.Cascavanje mogu da podrzim amaterske klubove u sportovima gde uz igru ide studije i neki posao.Kose odluciju da igra profesionalni sport ( Djokovic primer i jos poneki) neka uziva u svome radu kome se posvetio.

  5. Sto napadate coveka,on hoce iz svog dzepa da casti idu izbori a zeli jos jedan mandat.

  6. Fudbaleri su zaradili 12 miliona za Srbiju a dobili jedan. To se vodi svugde u svetu kao dobitak.

  7. A što da ne, evo konkretno, fss dobio milion evra i odmah uplatio bolesnoj deci. Ako je takva situacija potpuno je opravdano deljenje novca.

  8. Po kom zakonu diktator razbacuje novac koji nije njegov? Jel to po zakonu sile? Vidim ja da nas od mafije koja vlada državom jedino može da spase NATO.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.