Vučić uručio Filipoviću zastavu koju će nositi na otvaranju OI

Ostavite komentar


  1. Srbija ce se sa OI vratiti sa najvecim brojem odlicija do sada. Ovome u prilog ide i to sto je drzava jasno stala uz svoje sportiste kroz nagrade i uslove za njihove pripreme.

  2. Naš ponos, sportisti su naši najbolji ambasadori a imamo ih dosta.Naša mala zemlja ima toliki broj vrhunskih sportista kao nijedna druga, a na predstojećim olimpijskim igrama će nas sigurno obradovati ,ne sumnjam.Ponosno ce nositi našu zastavu a mi ćemo ih ponosno čekati da se vrate i da proslavimo uspeh!

  3. Uručio je zastavu olimpijcima koji će je ponosno nositi i ona se ponosno vijoriti u Tokiju jer će naši sportisti,proslavljen i hrabri doneti ,sigurna sam ,najbolje rezultate odatle u svoju zemlju!

  4. PONOSNI SMO KAKVE SPORTISTE IMAMO I SIGURNI SMO DA ĆE NAM I SA OVOG VELIKOG ŠAMPIONATA DONETI ORDENJE.

  5. SAMO NAPRED NAŠI, DO POBEDE NA OI. UZ VAS SMO. VIORIĆE SE NAŠA ZASTAVA.

  6. SPORTISTI SU PONOS SRBIJE, UZ NJIH SMO I NA OVOM ŠAMPIONATU. NAŠA DECA TREBA DA SE UGLEDAJU NA NJIH, JER IMAMO ZLATNE SPORTISTE.

  7. BORBENOST JE SRPSKOJ NACIJI U KRVI. NAŠE SPORTISTE NA OI BODRIMO, NAVIJAMO I SAMO NAPRED DO POBEDE.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.