Vujačić propušta Floru 1Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Defanzivac Partizana zaražen korona virusom i ne može u četvrtak da igra u Estoniji.

Štoper crno-belih pozitivan je na kovid 19 i sprečen je da zauzme svoje mesto u tandemu centralnih defanzivaca na meču sa Florom, ovog četvrtka u Talinu (16.30).

Zbog bolova u grlu, crnogorski fudbaler je propustio nedeljnu utakmicu sa Vojvodinom, pa je testiran na koronu, a kako je rezultat pozitivan nema pravo da putuje sa ekipom na utakmicu pretposlednjeg kola Lige konferencije, u kojoj crno-beli traže bod(ove) za prolećnu rundu najmlađeg UEFA takmičenja.

U odsustvu standardnog člana zadnje linije, za zaustavljanje protivničkih akcija u srcu kaznenog biće zaduženji njegov redovni kompanjon Siniša Saničanin i Nemanja Miletić, koji pokriva i bekovsku poziciju.

Za razliku od Vujačića, desni spoljni defanzivac Marko Živković dobio je negativne rezultate na testiranju na korona virus i posle jednog odrađenog treninga završio je na spisku putnika za Estoniju.

Partizan se posle četiri kola Grupe B Lige konferencije nalazi na drugom mestu i ima sedam bodova, tri manje od belgijskog Genta, a pet više od Flore i kiparskog Anortozisa. Ta pozicija donosi crno-belima plej-of duel sa nekom od trećeplasiranih ekipa grupne faze Lige Evrope, dok bi u slučaju osvajanja grupe trener Aleksandar Stanojević i ekipa otišli direktno u osminu finala novog UEFA takmičenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari