Vujošević: Jokić na Olimpijskim igrama samo motivisan, a ne da čašćava prisustvom

Ostavite komentar


  1. Jokicu motivacije nikad nije falilo. Samo mu je smetala sujeta pojedinaca. A Bogdanovica ste izgurali zato sto je Partizanovac.. U NBA se vidi razlika izmedju njih dvojice.

  2. Ma jok. To je takmičenje samo za pokazivanje. Igraće 22 minuta po utakmici i bez ikakvog kontakta. Dečko nikada nije u dvorištu zamišljao da je Đorđević i da daje 3ku u poslednjoj sekundi. Nema kult reprezentacije u sebi.

  3. @Aleksandar
    Možda nije maštao, ali se nadavao pobedonosnij trojki u zadnoj sekundi više nego Sale. I to preko Antoni Dejvisa. Šiški po njemu. Meni je to draže od Saltove 2 trojke, ovaj ih ima 20 do sada. A nije od bojkotovao jer mu je falilo motiva, već je bilo viška ljudi sumnjivih namera u repki. Nema tu sporta, nego srpska us** posla. E zato vam ni ja ne bih došao, kao i gomila istomišljenika.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.