Vujošević: Spreman sam Vučiću da pomognem da postane trener

Ostavite komentar


  1. Pazi to, … mozda je upravo Vujosevic onaj ‘Spasitelj’ zemlje i nacije koga ocekujemo jos od 2011te?!
    Ni Djilas, ni Jeremic, ni Patrijarh Srpski, nego neko ko ce da ga napaljenog odvede na neki seoski teren, sa sve navijackom marvom, blizom porodicom i odanim mu clanstvom, da tamo izivi svoje vladalacko/trenerske komplekse, ne unistavajuci sve nas?

  2. Bice bolji od tebe 100 posto ,seti se samo 2005 godine i tvog vodjenja reprezentacije

    1. Vi ocigledno nemate dovoljan broj godina da bi ste se setili te reprezentacije. Reprezentacije u kojoj se najbolji nisu odazvali i gde je ekipa formirana vecinom od igraca iz domace lige u tom trenutku. Sa tom reprezentacijom ni Obradovic i njemu slicni ne bi imali bolji rezultat ali Dule nije odustao, podvio rep i rekao nemam igrace vec ih je hrabro vodio a rezultati su bili i bolji od ocekivanih za takav tim.

    1. Ako Dule smatra da će Vučić biti bolji trener nego političar, eto nama sa Vučićem prvog mesta na SP i OI, takođe i zlata na EP.
      Ipak.. od sportske slave se ne živi, narodu je Vučić potreban kao vođa države, dokazano najbolji!

      1. Ovaj Marko promoviše Vučića i poziva na rat. Zašto mu ne obrišete komentar ?

  3. Da se ne lazemo, Vujosevic se uopste nije snasao na poziciji trenera, tako da nije kompetentan da komentarise Vucica ni kao trenera, a pogotovo ne kao politicara.

    1. Hahahhahaah jel to zvezdaski ili objektivno.Pa i tcoj sadasnji trener je dolazio na casove kod Dula.Ima snima proveri

  4. Molim da mu ivjasnite naucnu teoremu oo kruznom toku petorke na oarketu ❣️

    1. Gospodine Vujoševiću, uprkos dobrim namerama, procena vam je skroz pogrešna. Od pomahnitalog huligančića ne može se napraviti ni šibicar, a kamo li trener u bilo kom sportu!

  5. Šta ti to treba u životu da se blamiras sa budalom nedostojnom bilo čije pažnje.

  6. Da li ste vi normalni-sve se raspada a mi se bavimo budalastinama bolesnog coveka

  7. ne mogu da verujem naslovna strana Vucic trener blago nama i nasem sportu

  8. Ja mislim da ce biti fantastican trener i da to nema nikakve veze sa politikom.

    1. Ja mislim da će biti i ostati fantastičan idiot, kao što je uvek bio, i to nema nikakve veze sa politikom

  9. Svi smo mi imali zelje i snove dok smo bili deca samo nas je mali broj ostvario svoje zelje.

    1. S obzirom na godine treba ga spremati za penziju a ne za brucosku menzu.Mada,kako je onom klincu zalepio bananu,nije nemoguce da dogura do drugog semestra.

  10. Znači ne može da progovori a da se ne zagrcne na Čovića i Crvenu Zvezdu. Kompleksi su neizlečivi.

    1. On jeste pomenuo Čovica ,al nije Zvezdu.Mislio je na Covicev FMP,sto selozis odmah .

  11. Mogao bi na Drobnjaku da pokazuje kako se „lupa banana“ idraslima. Da ume deci da lupi bananu smo već videli. Najbolja banana u novijoj istoriji.

  12. Korektan je Vujošević kao jedan od najvećih košarkaših stručnjaka, verujem da i predsednik ceni želju da mu stručnim savetima pomogne u nastojanju da postane trener. Još jedan dokaz da se ljudi uvek na nekom polju mogu složiti.

  13. Zabrinjavajuce je, da bi bio kosarkaski trener potrebna je fakultetska sprema. Dovoljno govori o nivou skolskog sistema u Srbiji.

  14. Čitajući ove komentare očigledno je pojedinci koji su ih pisali ili nemaju veze sa košarkom ,ili su politički ostrašćeni.A možda i jedno i drugo.Vujosevic se nije proslavio vodjenjem reprezentacije ali je pitanje da li bi u Švedskoj neko više uradio.I Obradović je doživeo fijasko sa reprezentacijom.Hajde malo da se prisetimo koliko odličnih igrača je Dule stvorio u Partizanu,koliko titula je osvojio.

  15. Svakako je jasno da Vuči ne namerava da se bavi profesionalno trenerskim poslom.

  16. Ma i Vujošević je za posmatranje. Najbolje da Vučić upiše hirurgiju, možda se posle toga onako iz operacione sale kandiduje za gradonalčenika, a Vujošević bude predsednik nečega, Radojičić bude direktor BIA. A „Danas“ to objavi u rubrici… recimo… automobilizam, ne znam. Svi ste ludi! Vučićeva privatna frustracija i neostvarenost u rubrici sport? Totalno ste promašili ovaj put.

  17. Gospodin Dusko Vujosevic me je zestoko nasmejao . Mislim da nekome psiholoske strukture i sposobnosti kakve ima Vucic ,ne bi pomogao ni Dusko Vujosevic da bude na bude na poziciji koja podrazumeva da bilo ko bilo sta uci od Vucica .Ali ,od coveka koji je sa 40 i nesto uvideo znacaj rada ,premda je do tada od rada iskusio cari kao nosilac gajbi , zasto da ne sa 50 moze da krene od pomocnivog pomocnika pionira iz Dobanovaca , pa ako se pokaze zasto da ne bude pomocnik juniora Dobanovaca .Od nekud se mora krenuti .Mada ,njegov pocetak novinarske karijere na tv Palama je bio ujedno i kraj , pa ne bi trebalo da budu optimisticni ni u tim Dobanovcima ,ako su i oni zainteresovani za njegove usluge .

  18. Diktatoru Vučiću bi najbolje bilo da ode u Honduras i da se skloni iz Srbije, jer, za počinjena zla do sada, nema mu ovde mira.

  19. Mozda bi ipak bilo najbolje da se politicari maknu iz sporta.Da ostave nasoj deci da se bave sportom i uzivaju i njemu.Jedino sto oni znaju da kroz klubastvo svadjaju ovo malo.omladine koja jos nije pobegla iz zemlje.

  20. E Dule imenjace, mnogo gresis oko toga da lose vodi politiku. A za trenersku karijeru ce se namuciti i nauciti. Zasto da ne?

  21. Verujem da mozete da pomognete predsedniku, ali sto se tice politike bolje da ne komentarisete!

  22. Nama „trenira živce“ godinama.
    Samouki „genije“ kakvog Srbija nije imala u svojoj „novijoj istoriji.

  23. Ma ko se to nama upecao na još jednu, lažnu, samopromociju. Znači inteligencija u minusu kod Vujoševića ? Kada ćete shvatiti da PR AVu rade vrlo ozbiljni ljudi, a da je i njemu samom to važnije od bilo čega drugog ! Ajde malo mozak uključite pliiizzzzzz, Neko , a ja mislim da znam i ko, umilnim glasićem mu je rekao – „predsedniče, znate kako će divno narodu da izgleda vaša slika sa indeksom – predsednik sa stalnom željom da nešto uči. A sada da počnem da nabrajam kolika je to besmislica, i zašto kod mene ne prolazi. U godini u kojoj će morati da potpisuje ono što je obećao, on nalazi vremena da se stručno usavršava u košarci !? Važi. Hoće da bude na terenu sa navijačima koji će stalno da mu skandiraju „Vučiću – treneru“ !? Važi. Sistematsi se uništava nastavni sistem, a on glumata neko usavršavanje. Važi. U košarci će, kao i u politici, moći svima da prodaje priču – za dve, najviše tri godine. Važi. Itd itd itd itd. A vama ribicama koje se pecate, i posle decenija poznavanja delanja AV, kažem bravo. Važi.

  24. Da upise I kurseve atomske fizike, hemije, knjizevnosti, medicine opste I genetike, astronomije, masinstva I da posle par meseci, ruku pod ruku sa bratom Kimcetom, bude I zvanicno priznat kao strucnjak za sve cega se dohvati u zemlji.

  25. Dzaba Vam je Dule! Napustice studije na drugoj godini iz opravdanih razloga?!? A, da ima talenta za kosarku ima! Gledao sam ga kako lepi “banane” deci od 12 godina. Znaci, Rebraca!!!

  26. Vujošević u poslednje vreme nema značajnih uspeha kao trener. Ne treba nikoga da podučava.

  27. Ma kakva košarka, dajte ga na medicinu, napraviće vakcinu protiv korone i spasiti svet. Mada, ne bi me iznenadilo da kada se ista pojavi, negde pred predsedničke izbore, da saznamo da je on lično učestvovao u njenom nastanku.

  28. Može da ga naučiš da bude dobar košarkaški trener, ali u politici on tebi može da bude profesor.

  29. Kad ti možeš kao košarkaški trener da se mešaš u politiku, što on kao političar ne bi bio košarkaški trener?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.