„Za ove je i poljanče Marakana“: Za koga se pravi novi stadion u Zaječaru sa preko 8.000 mesta kada utakmice gleda tek 200 ljudi?

Ostavite komentar


  1. Početkom osamdesetih Timok je bio u Drugoj ligi bivše velike države i borio se sa tadašnjom Galenikom za ulazak u Prvu ligu. Stadion je bio uvek pun, i kad se igralo u Srpskoj ligi. Stadion je bio dobar, čist i zadovoljavao uslove, a fudbal vrhunski
    Danas se peru pare, pravi nešto što je u startu promašaj

  2. Pa jel bolje da Zajecar ima novi stadion ili ne. Bolje sigurno, nego da ga nema, da li ke Zajecaru potrebnije nesto od stadiona, sigurno keste. Ali uvek se mraci u clancima, cak i kada se nesto pravi ili napravi. Pa bolje i put ,pruga i sa skupim kreditima nego da ih nema ili da cekamo da nam EU da pare kroz kredit, a daju vece sume rj kredite samo kada treba nesto da potpisemo sto nam ne ide u prilog.

  3. Te pare bolje da su ulozili u dom zdravlja,koji je u raspadu ,ali ko pita narod,zna se ko se pita!!!

  4. Svaki drugi dan isklizne voz iz sina,fekalije bez preciscavanja u Timok,ulice i putevi u raspadu,ali imate stadion.

  5. Pa videli ste velicanstveni stadion TSC, pade mark utakmica da pocne ono nerade reflektori. OVO ce biti takva pljacka oko ovih stadiona da mi nismo svesni narode. Ovoliko guzve oko predsednika saveza hocu reci mora biti sas licnom kartom SNS

Ostavite komentar


Sport

Olga Danilović bez finala u Jašiju 8

Olga Danilović bez finala u Jašiju

Srpska teniserka Olga Danilović nije se plasirala danas u finale turnira u rumunskom Jašiju, nakon što je izgubila od 17-godišnje ruske teniserke Mire Andrejeve 1:2 (6:3, 3:6, 6:7).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.