Za vikend u Zrenjaninu finalni turnir u odbojci za pionire 1privatna arhiva

Zrenjanin i odbojkaški klub “Proleter” biće od 13. do 15. maja domaćini finalnom turniru prvenstva Srbije 2022. za pionire. Utakmice će se igrati u Kristalnoj dvorani i sali Zrenjaninske gimnazije.

“Proleter” je do finalnog turnira su stigao nakon osvajanja titule prvaka Vojvodine. I na ovom turniru očekuju dobru borbu.

– Ovo je odlična ekipa. U timu ima nekoliko starijih igrača koji su nosioci igre, ali ih mlađi dobro prate. Protivnici su za poštovanje, ali daćemo sve od sebe i nadati se najboljem – kaže Darko Jančić, trener mladih odbojkaša “Proletera”.

Standardnu postavu “Proletera” čine Ognjen Pejački, Vuk Šuvački, Dušan Zečić, Aleksej Jelisić, Mateja Tričković, Miloš Eremić, Jovan Tanasković, Milan Prazić, Srđan Štrbac, Pavle Kerčov, Stefan Kresić, Relja Miladinović, Marko Aćimov, Strahinja Kučanda i Novak Knežević.

Utakmice se igraju u petak i subotu. U Kristalnoj dvorani, u A grupi će igrati Proleter iz Zrenjanina, Rudar iz Baljevca na Ibru i Karađorđe iz Topole, a u B grupi Spas iz Beograda, Stražilovo i Mladi radnik iz Požarevca.

U sali Zrenjaninske gimnazije, u V grupi će igrati Vojvodina NS seme iz Novog Sada, VA 014 iz Valjeva i Crnjanski iz Beograda, a u G grupi Crvena zvezda, Desetka iz Niša i Bavanište.

Finale će se igrati u Kristalnoj dvorani u nedelju 15.maja u 14 časova.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari