Zaječar: Fudbalere Timoka kod kuće pobedila ekipa iz Loznice 1Foto: M.S.

Fudbaleri “Timoka” iz Zaječara poraženi su na svom terenu od Loznice. Ovim porazom Zaječarci su umanjili šanse za opstanak u Prvoj ligi “Srbije”.

U okviru 23. kola Prve lige “Srbije”, fudbaleri Timoka iz Zaječara poraženi su od Loznice rezultatom 0:1. Strelac pobedonosnog gola za goste bio je Goran Matić u 67. minutu meča.

Prvo poluvreme nije bilo po ukusu publike iz Zaječara, pošto su Zaječarci bili bez izgledne šanse, dok su fudbaleri Loznice svoju jedinu šansu prokockali u 31. minutu, kada su sa dva metra promašili mrežu golmana Timoka.

Drugo poluvreme Timok je započeo ofanzivnije, ali prvu i poslednju priliku u 61. minuti nisu realizovali, pošto je iz slobodnog udarca lopta proletela pored gola.

U 67. minutu usledila je kazna. Nakon pogrešno dodate lopte, gosti iz kontra napada, odnosno Goran Matić, postiže gol. Do kraja meča igralo se na sredini terena, bez šansi, tako da je meč završen minimalnom pobedom gostiju iz Loznice.

Timok je ovim porazom zakompikovao borbu za opstanak. U narednom 24. kolu, Timok 6. marta gostuje ekipi “Rada” iz Beograda.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari