Zaokružiti četvrtfinalnu priču u Areni 1Foto: FoNet ABA League

Posle izvanrednih rezultata na poslednjih pet utakmica, izuzimajući poraz od Lokomotive u Krasnodaru, košarkaši Crvene zvezde došli su u poziciju da u četvrtak krunišu najuspešniju klupsku sezonu u Evroligi. Namereni da što više otežaju gostovanje Darušafaki (20.00) crveno-beli su danas pustili u prodaju karte za duel u Kombank areni, koja bi prema svim prognozama i očekivanjima trebalo da bude dupke puna. Pobeda je imperativ; Zvezda je ove sezone u Evroligi jedino Fenerbahčeu dozvolila da slavljenički napusti Beograd, uz pomoć frenetičnih navijača crveno-beli bi posle četiri dana priprema za duel sa izabranicima Oktaja Mahmutija trebalo da budu odmorni i spremni.

P { text-indent: 2.5cm; margin-bottom: 0.21cm; direction: ltr; color: rgb(0, 0, 0); line-height: 150%; widows: 2; orphans: 2; }P.western { font-family: „YHelvetica“; font-size: 12pt; }P.cjk { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 12pt; }P.ctl { font-family: „Times New Roman“,serif; font-size: 10pt; }

Nakon pređenih 12 hiljada kilometara za samo deset dana i odigranih 11 mečeva u 13 dana trener Radonjić dao je svojim igračima slobodnu subotu nakon povratka iz Krasnodara. Već od nedelje Branko Lazić i saigrači nalaze se u pogonu spremni da pobede Darušafaku, koja u Beograd dolazi bez promila šanse za prolaz u četvrtfinale. Zvezda je i u prvom meču u Istanbulu imala šanse da trijumfuje, iako nije odigrala meč na visokom nivou, što samo uverava sve u taboru tima sa Malog Kalemegdana da pobeda u Kombank areni neće biti misaona imenica.

– U poslednja dva kola nosiće nas veliki motiv da zaokružimo ovu priču, koja je već sjajna. Uz to, prinuđeni smo da mislimo i na finale ABA lige, u kome želimo trofej. Posle toga nam sledi priprema za sve što nas kasnije čeka – poručio je Dejan Radonjić.

Prodaja ulaznica počinje od 10 časova u svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i Republici Srpskoj. Cene su: nivo 400 – 700 dinara, nivo 200 sever – 800 dinara, tribina A,B,C i D nivo 200 (uglovi) – 1.100 dinara, parter B – 1.000 dinara, parter 4 – 1.000 dinara, nivo 200 lože jug – 1.600, court seat (sedište pored terena) – 10.000 dinara, sky box – 5.000 dinara.

– Zbog stvaranja prave atmosfere u najvećoj srpskoj dvorani, svi vlasnici sezonskih karata i dnevnih karata za plave, bele i lože, i ovoga puta nalaziće se u sektoru nivo 200 lože – sektor jug (ulaz sa autoputa) – navodi se u saopštenju na klupskom sajtu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari