Košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant postigao je 31 poen u pobedi Zapada nad Istokom 153:132 u Ol star utakmici koja je prvi put u istoriji igrana u Las Vegasu. Već na poluvremenu Zapad je imao 20 poena prednosti. Ni u jednom trenutku ekipa Istočne konferencije nije uspela da se približi Zapadu.

Košarkaš LA Lejkersa Kobi Brajant postigao je 31 poen u pobedi Zapada nad Istokom 153:132 u Ol star utakmici koja je prvi put u istoriji igrana u Las Vegasu. Već na poluvremenu Zapad je imao 20 poena prednosti. Ni u jednom trenutku ekipa Istočne konferencije nije uspela da se približi Zapadu. U meču je bilo zakucavanja, brzih kontri, ali i malo odbrane. Ekipu Istoka predvodio je Lebron Džejms sa 28 poena, ali to nije bilo dovoljno da Istok zabeleži i treću uzastopnu Ol star pobedu. „Izgubili smo dve utakmice uzastopno, pa smo svi želeli da izađemo i da pobedimo. Niko ne želi da izgubi tri meča u nizu“, rekao je posle meča MVP Brajant.
Osim 31 poena, Brajant je imao po šest asistencija i ukradenih lopti. Brajantu je ovo drugo MVP Ol star priznanje, pošto je bio najkorisniji igrač i 2002. u Filadelfiji, gde je takođe postigao 31 poen. Igrača Lejkersa u ekipi Zapada pratio je centar Finiks Sansa Amar Stodemajer sa 29 poena, a Karmelo Antoni iz Denvera je dodao 20 poena.
– Ovoga puta oni nisu promašivali kada smo mi ostajali iza. Prošle godine mi smo mogli da ostajemo iza njih jer su oni promašivali, a mi smo loptu čekali i poentirali – kaže najefikasniji u Istoku Lebron Džejms.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari