Zapadna Srbija stala iza Dragana Džajića 1photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Počasni predsednik Crvene zvezde ima dovoljno skupštinskih delegata za potrebnu podršku njegovoj kandidaturi na izborima u FSS.

Mada još nema zvanične potvrde da se Dragan Džajić kandidovao za najodgovorniju funkciju u Fudbalskom savezu Srbije sve je verovatnije da će priključiti istoj.

Izbori su zakazani za 14. mart, a poslednje informacije kažu da legendarni fudbaler i funkcioner najtrofejnijeg srpskog kluba može da računa na glasove predstavnnika FS regiona Zapadna Srbija.

I to svih 10 delegata ovog regionalnog saveza u Skupštini FSS, što je duplo više od minimuma propisanog novim Statutom krovne organizacije. On je izabrao da ćuti za sada.

Kao i doskorašnji ministar poljoprivrede u Vladi Srbije, Branislav Nedimović, dok se čuveni fudbaler Mančester junajteda, Spartaka iz Moskve i Crvene zvezde, Nemanja Vidić već javno deklarisao.

Naravno, potrebno je da svi oni ili dvojica ili jedan podnesu potrebnu papirologiju i crno na belo stanu u red za mesto sa kog je u punom mandatu do marta 2021. godine komandovao Slaviša Kokeza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari