Žarko Paspalj: Ne očekujem ništa od Srbije na Mundobasketu

Ostavite komentar


  1. Kad diktator Vučić bude selektor košarkaške reprezentacije i ponovo premijer bićemo. „PRVACI SVETA“

  2. Ja mislim da smo konacno stigli sa mladom ekipom šutera i boraca i da imamo šanse da igramo kao Slovenija onda na evropskom. Sad, sko se desi da ispadnemo u cetvrtfinalu, to ce biti problem (kao i uvek!), ali ekipa je borbena, kvalitetna i gledljiva!

  3. Za ovu reprezentaciju ne bi trebao da igra ni jedan igrač da imaju mozga ali to nije slučaj kod nas da nam sportisti imaju taj organ.

  4. @Miroslav
    A zašto Vučić ne bi mogao da bude i selektor košarkaške reprezentacije. Već se isprobao i dokazao kao selektor fudbalske repke. Ubaci Pantelića, rekao je selektoru na poluvremenu, Pantela ušao, i šta. Skok glavom, šut, i gooooooooooool.
    Sa obzirom da je doveo Srbiju na prvo mesto u Evropi, svetu i vasioni po porastu BDP, zašto bi bilo nerealno da nas dovede i do olimpijskog zlata sledeće godine u Parizu. I ne zaboravite. Čovek je dao ispit i predao dva seminarska rada na višoj trenerskoj školi za košarku. Student generacije. Jedini pravi naslednik Nikolića, Žeravice, Dude Ivkovića i Grega Popovića. Ja se samo plašim da će ga ljudi iz KSS oterati, a NBA će dobiti vrhunskog trenera a da kintu nije uložila u njega.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.