Od državne svemoći do lokalne nemoći: Zašto država uporno izbegava publiku na gostovanjima beogradskih klubova u Novom Pazaru?

Ostavite komentar


  1. Novi Pazar je ubacen u Prvu ligu kao nagrada vecitom drzavnom slugi Rasimu Ljajicu. Novi Pazar nije dobio za 13 godina vlasti SNS-a nijednu investiciju, plate su daleko ispod proseka a budzet grada je manji duplo od gradova slicne velicine u Srbiji. A ovo za navijace , mi Pazarci smo za to da ovde niko ne dolazi od gostujucih navijaca jer oni nekaznjeno velicaju genocid i osudjene ratne zlocince a ni nasi navijaci da ne idu na gostovanja. Za zadnje nerede je direktno odgovoran Rasim Ljajic koji nikada nije podigao glas protiv skandiranja gostujucih navijaca Srebrenici i onima koji su je pocinili, a videli ste juce kako se obraca navijacima Partizana. Prodao je i Pazar i klub.

  2. Novi Pazar je drzava ubacila u elitni rang kao zamenu za investicije i napravila igracku SDP-a Rasima Ljajica da ga pogura pred izbore.

  3. Moji Pazarci su dok je Rasim Ljajić bio generalni sekretar SDA skandirali „Kiša pada Srbija propada“. Kakve veze ima Pazar sa Srebrenicom? Koje dobro za Sandžak je uradio Naser Orić? To zna samo novokomponovana Bošnjakinja Safeta.
    Čitajte malo istoriju, sve će vam biti jasno ko je kada i zašto menjao veru,kosu konvertiti, i ko je posle neuspelih turskih osvajanja ostajao u Sandžaku dok se prava turska vojska povlačila. Nas konvertite ni Turci ne vole, a najmanje priznaju da smo neki Bošnjaci, sem Safete.

  4. moj paviću,pre neki dan napisah da je politika ovog portala šibica i svakodnevno ‘potpaljivanje’,a ovo je još jedan dokaz kako se zaradjuje plata kod vas….neznam šta nije jjasno što igraju bez publike-pa kad neznaju da se ponašaju navijački,nego huliganski,slede sankcije.al zato ste vi istrajni’navijači’,al za to da negde ‘bukne’…

  5. NIje samo takva situacija sa fudbalom. U Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici, Prijepolju, Novoj Varoši retko ćete biti u situaciji da vam neko u prodovnici izda normalan, pravnovaljan fiskalni račun. Ili ga ne izdaju, što je najčešći slučaj, ili vam butnu u ruku neki falsifikat. AVAVAV-poreska policija u njihove kafiće, kafane, prodavnice itd. nikad ne zalazi. A po centralnoj Srbiji vijaju nas privrednike ko jastrebovi prepelice. A posebno nas koji nismo na AVAVAV-liniji.

  6. Спорт треба да буде витешко надметање и исто такво навијање. На томе треба сви да раде и држава и управе клубова и вође навијача и сви остали. Како је Енглеска искоренила дивљаље навијача на фудбалским стадионима? Жестоким кажњавањем оних који не поштују ни закон ни основе нормалног и пристојног понашања. Рецепт једдноставан а показало се делотворан.

  7. Redžep
    27. oktobar 2024. u 10.38
    O konvertizmu bi se imalo šta pisati.
    A ovaj „Redžep “ me podsjeća na jednog R H tzv “ novinar“ kojeg je DB postavila da se ovako proserava.
    Elem, ako tražite konverzije, onda ih nađite u sebi. Jel je rodonačelnika dinastija Nemanjića dovedena iz Ribnice, sadašnje Podgorice, ondašnje Duklje, pa Zete i sadašnje Crne Gore kao katolici . Doveo ih je surovi Manojlo Komnin I 1340 – 1380 car Vizantije i postavio na presto. S tim da prihvate pravoslavlje i istrijebe Arijance iz Stare Raske/ Sandžaka.
    Prihvatili su pravoslavlje – Stefan Nemanja i krvavo u genocidu uništio Arijance(15000 ih je pobijeno i popaljeni domovi i imovina) . Pravoslavlje nikada nije prihvatio njegov brat Mihajlo. Ostao je u Bosni do smrti kao Arijanac.
    O tome vam svjedoče iskopavanja u i oko crkve Sv Petra kod Novog Pazara, koja je oteta od Arijanaca. Dokaz: crkva je okrenuta pravcem severozapad – jugoistok.
    Nalazi, iskopine, na tom lokalitetu od srpskih arheologa to potvrđuju.. etc
    Zato , oprez sa konvertitima.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.